Baskan Serdar Aksoy Geleneksel Kubilay Kosusu'na katildi

Baskan Serdar Aksoy Geleneksel Kubilay Kosusu

Baskan Serdar Aksoy Geleneksel Kubilay Kosusu'na katildi

Devrim sehidi Astegmen Mustafa Fehmi Kubilay anisina düzenlenen Kubilay Kosusu Menemen Belediye Baskani Serdar Aksoy’un katilimiyla 22 Aralik 2019 tarihinde gerçeklesti.

Türkiye Jokey Kulübü(TJK) tarafindan geleneksel olarak düzenlenen ve Menemen Belediye Baskani Serdar Aksoy’un da katilim gösterdigi Kubilay Kosusu bu yil da önceki yillarda oldugu gibi Sirinyer Hipodromu’nda yapildi. Saat 16.30’da baslayan ve kalabalik bir seyirci kitlesi tarafindan takip edilen Kubilay Kosusu’nu 5 numara ile yarisan Nisan Aret Kuyumciyan’in sahibi oldugu El Nino isimli at kazandi.

Plaket ve hediyeler Baskan Aksoy’dan

Kosunun ardindan yapilan ödül töreninde, kazanan atin sahibine vekalet eden TJK Asli Üyesi Serdar Pedükcoskun’a plaketini Menemen Belediye Baskani Serdar Aksoy takdim etti. Baskan Aksoy ayrica kosunun anisina, Serdar Pedükcoskun, kazanan atin antrenörü Sarven Minasoglu ve Izmir Hipodrom Müdürü Cüneyt Ertan’a hediyelerini verdi. Ardindan Mustafa Fehmi Kubilay’in torunu Kemal Kubilay kazanan atin jokeyi Halis Karatas’a çiçek takdim etti.

Seref Tribünü’nde düzenlenen törende, TJK Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Sadettin Atig, TJK Yönetim Kurulu Üyesi ve Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi Ahmet Özbelge ve Mustafa Kubilay da hazir bulundu.