Tarih: 06.01.2021 10:45

Baskan Serdar Sandal 0- Murat 1

Facebook Twitter Linked-in

Bayrakli Belediyesinin masa tenisi kurslarinda gösterdigi performansla dikkatleri üzerine çeken mental engelli Murat Özgen Atilmaz (30), Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal'a meydan okuyarak, kendisiyle masa tenisi maçi yapmak istedigini söyledi. Baskan Sandal da Murat'in bu meydan okumasini karsiliksiz birakmadi. Yeni yilda basarili sporcu ile masa tenisi maçi yapan Baskan Sandal, setleri 2-3 kaybetti ve böylece günün sampiyonu Murat Özgen Atilmaz oldu. Baskan Sandal'i çok sevdigini ifade eden Atilmaz, desteklerinden dolayi Sandal'a tesekkür etti.

IYI KI BIZIM OGLUMUZ OLMUS

Ogluyla gurur duydugunu belirterek, hedeflerinin Murat'in iletisim becerilerinin artmasini saglamak ve yarismalara katilmak oldugunu anlatan baba Metin Atilmaz (66), "Oglumuzun dogumundan itibaren hem saglik sorunlari hem de egitimiyle ilgili problemler yasadik. Ama o hepsinin üstesinden gelmeyi bildi ve birçok egitimin ardindan en fazla masa tenisine ilgi duydu. Bayrakli Belediyesinde 3 ay önce egitimlere basladik ve gelisiminde çok faydali oldugunu gördük. Bu da bizi çok mutlu etti. Toplum bizi kanadi kirik bir kus gibi görmemeli. Tüm engelli çocuklari olan aileler, güçlü olmali ve çocuklariyla gurur duymali. Murat iyi ki bizim oglumuz olmus. O bizim kaderimiz, onunla ne kadar gurur duysak az" dedi.

BASKAN SANDAL'DAN SAMPIYONA RAKET SETI 

Murat'in istegini kirmayarak onunla masa tenisi maçi yapan Baskan Sandal, sampiyonu tebrik ederek raket seti hediye etti. Baba Metin Atilmaz’in destekleri için tesekkür ettigi Baskan Sandal, "Tüm engelli bireylerin yasadigi sorunlarin farkindayiz. Bizim öncelikli görevlerimizden biri de bu sorunlara kalici çözümler getirmek. Hepimiz bir engelli adayiyiz ve toplum olarak da bu bilinçle yasamaliyiz. Bugün, Murat'a küçük bir yeni yil sürprizi yapmak istedik. Benimle masa tenisi oynamak istedigini söylemis. Murat’in bu konuda çok basarili oldugunu gördüm, onu yenmek hiç de kolay degil. Murat'in basardigi gibi birçok engelli dostumuzun da basardigini ve basarabilecegini biliyoruz. Yeter ki onlara firsat verelim. Bu konuda biz her zaman onlar için elimizden geleni yapacagiz. Murat'a hayatinda basarilar diliyor, yeni yilin herkese huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum" dedi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —