BASKAN SERKAN ACAR, EGE'DE ILETISIMCILERLE BIR ARAYA GELDI

BASKAN SERKAN ACAR, EGE

BASKAN SERKAN ACAR, EGE'DE ILETISIMCILERLE BIR ARAYA GELDI

Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, Ege Üniversitesi Iletisim Fakültesini ziyaret etti. Kurumlararasi iletisimin güçlendirilmesi amaciyla yapilan ziyarete Basin, Yayin ve Halkla Iliskiler Müdürlügü ile Insan Kaynaklari Müdürlügü personelleri de katilim gösterdi.

Ege Üniversitesi Iletisim Fakültesi Dekanlik toplanti salonunda fakülte dekani Prof. Dr. Dilek Takimci ve ögretim görevlileri ile bir araya gelen Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, Aliaga hakkinda detayli bilgiler sundu. Aliaga’nin tarihiyle, mavi bayrakli deniziyle, cografyasiyla, ekonomisiyle, turizmiyle, kültürüyle ve yesil alanlariyla büyük bir potansiyeli içerisinde barindirdigini belirten Baskan Serkan Acar, Aliaga’nin marka degerini yükseltmek istediklerini söyledi.

Baskan Serkan Acar, bugüne kadar sanayisi ve limanlariyla ön plana çikmis olan Aliaga’nin sahip oldugu tüm degerleriyle dogru anlatilmasi halinde Avrupa’nin önde gelen marka sehirleri arasina girebileceginin de altini çizdi.

ALIAGA BELEDIYE BASKANI SERKAN ACAR: “EGE ÜNIVERSITESI IZMIRIMIZIN GURURU”

Baskan Serkan Acar, yaklasik üç saat süren toplanti sonrasinda Prof. Dr. Dilek Takimci nezaretinde Ege Ajans Haber Merkezini ve stüdyolarini gezdi. Ege Ajans stüdyolarini çok begendigini ifade eden Baskan Serkan Acar, “Ege Üniversitesi Izmirimizin gururu, iletisim alaninda da Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden. Basin, Yayin ve Halkla Iliskiler ve Insan kaynaklari birimlerimizle birlikte Iletisim Fakültesi’nin bilgi birikiminden yararlanmak amaciyla ziyaretimizi gerçeklestirdik” dedi. Baskan Serkan Acar, ziyaretin ardindan Iletisim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Dilek Takimci’ya günün anisina Aliaga Kent Kitapligi’na ait kültür seti hediye etti.