Baskan Tekin'e üst düzey ‘Hayirli olsun' ziyareti

Baskan Tekin

Sali günü meclis toplantisinda Torbali Belediye Baskani seçilen Mithat Tekin'e bugün üst düzey ‘Hayirli olsun' ziyareti gerçeklesti.

Soyer, Yücel ve vekillerden Torbali çikarmasi

Sali günü meclis toplantisinda Torbali Belediye Baskani seçilen Mithat Tekin’e bugün üst düzey ‘Hayirli olsun’ ziyareti gerçeklesti. Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer, CHP Izmir Il Baskani Deniz Yücel, CHP Izmir Milletvekilleri Bedri Serter, Murat Bakan, Sevda Erdan Kiliç ve Ednan Arslan ve Büyüksehir Belediye Baskanvekili Mustafa Özuslu Torbali Belediye Baskani Mithat Tekin’e görevinde basarilar diledi. CHP Ilçe Baskani Erol Günaydin ve Millet Ittifaki meclis üyelerinin de hazir bulundugu ziyarette Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer, Baskan Tekin’e çiçek takdim etti. 

BASKAN TEKIN’DEN TESEKKÜR

Asil islerinin simdi basladigini ifade eden Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer, “Torbali için biz de göreve haziriz. Mithat Baskanimiz, hem merhum belediye baskanimiz Ismail Uygur’un projelerine devam edecek hem de yeni projeler üretecek. Torbali için yeni dönem hayirli olsun” dedi. Ziyaretler için tesekkür eden Torbali Belediye Baskani Mithat Tekin, “Sayin büyüksehir belediye baskanimiza, vekillerimize, il baskanimiza ziyaretleri için tesekkür ediyorum. Hep birlikte Torbali için çalisacagiz, bize güvenenleri mahcup etmeyecegiz” ifadelerini kullandi.