Tarih: 12.02.2021 19:47

Baskan Yetiskin'den CHP Genel Baskani Kiliçdaroglu'na ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu basta olmak üzere birçok bürokrat ile yapilan görüsmelerin odaginda Seferihisar’a yapilan yatirimlar ve gerçeklestirilecek projeler oldu.

Iktidara dogru

Baskan Yetiskin, CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’na Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde yaptiklari görüsmede Seferihisar’da gerçeklestirdigi ve gerçeklestirecegi projelerin detayli sunumunu yaparak Seferihisar ile ilgili rapor verdi.

Baskan Yetiskin “Genel Baskanimiz Kemal Kiliçdaroglu liderliginde çalismalarimiza azim ve kararlilikla devam ediyoruz. Genel Baskanimiza Izmir’e ve ilçemize verdigi desteklerden ötürü tesekkür ediyoruz.” dedi.

Görüsmenin sonunda Seferihisar Belediye Baskani Ismail Yetiskin CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’na Amerika’nin en saygin cam müzelerinden biri olan Museum of Glass Washington’da sergilenen Seferihisar Belediyesi’nin Cam Isleme Atölyesi kursiyerlerinin saf altin isleyerek ürettigi cam vazo hediye etti.

Iyi Parti Genel Merkezi’ne ziyaret 

Iyi Parti Genel Merkezi’ni de ziyaret eden Baskan Yetiskin Iyi Parti Genel Sekreteri Ugur Poyraz ile yerel yönetimler ve Seferihisar ile ilgili keyifli bir sohbet gerçeklestirdi.

Ankara programinin sonunda Türksoy Uluslararasi Türk Kültürünü Tanitma Teskilati Genel Sekreteri Düsen Kaseinov’u ziyaret eden Baskan Yetiskin kültürel alanda gerçeklestirecegi çalismalarla ilgili projelerini anlatti.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —