Baskan'i Adem Simsek yeniden aday!

IMEAK Deniz Ticaret Odasi Aliaga Subesi Yönetim Kurulu Baskani Adem Simsek, önümüzdeki Ekim ayinda yapilacak olan oda seçimlerinde baskanliga yeniden aday oldugunu açikladi.

Yerel 8.09.2022 09:49:47 0
Baskan

IMEAK Deniz Ticaret Odasi Aliaga Subesi Yönetim Kurulu Baskani Adem Simsek, önümüzdeki Ekim ayinda yapilacak olan oda seçimlerinde baskanliga yeniden aday oldugunu açikladi.

IMEAK Deniz Ticaret Odasi Aliaga Subesi Eylül ayi Olagan Meclis Toplantisi, Meclis Baskani Ismail Önal’in baskanliginda; Sube Yönetim Kurulu Baskani Adem Simsek ve sube meclis üyelerinin katilimiyla gerçeklesti. Toplantinin gündeminde 4 yil boyunca gerçeklestirilen oda faaliyetleri yer aldi. Sube toplanti salonunda gerçeklestirilen meclis toplantisinda geçen ayin toplanti zabitlari onaylandi. Temmuz ayi mizanlari onaya sunuldu, oy birligiyle onaylandi. 

Agustos ayi faaliyet raporunun da üyelerle paylasildigi toplanti Aliaga Bölge Liman Baskanligina atanan Burak Bulut’un konusmasiyla devam etti.  Aliaga Bölge Liman Baskanligi görevine yaklasik 45 gün önce basladigini söyleyerek konusmasina baslayan Burak Bulut söyle devam etti, “Izmir Liman Baskanliginda Baskan Yardimcisi olarak görev yapiyordum, buraya vekâleten kadrosunda Bölge Liman Baskan vekili olarak atandim.  Sikintilarinizi yakinen takip eden biriyim. 2009 yilinda Izmir Liman Baskaniydim ve bölge müdür yardimciligi da yaptim. Görev yaptigim süre içerisin de sizlerden ricam siki temasta olup sorunlari daha sorun haline gelmeden evvel çözmeye çalisalim. Insallah sektör olarak bir sikinti yasanmadan çalismalara ve faaliyetlere devam edilmesine Bölge Liman Baskanligi olarak yardimci olmaya çalisacagiz.” Dedi. 

IMEAK DTO Aliaga Subesi’nin Agustos Ayi Olagan Meclis Toplantisinin son bölümünde ise Yönetim Kurulu Baskani Adem Simsek konusma gerçeklestirdi. Baskan Adem Simsek: “26 Agustos Cuma günü büyük katilimli ve çok güzel bir organizasyonla Odamizin 40. Kurulus yil dönümünü kutladik. Emegi geçen, destegi olan herkese tesekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

Balik avlama sezonunun basladigini belirten Baskan Simsek tüm balikçilarin islerinin açik, bol kazançli ve bereketli, kazasiz- belasiz bir sezon geçirmelerini diledi. 

Uzun çaba ve ugraslar sonucunda açilisini nihayete erdirdikleri IMEAK Deniz Ticaret Odasi’nin en yeni subesi olan Aliaga’da 4 yillik görev sürecini doldurduklarini kaydeden Baskan Adem Simsek, “Bu süreç içerisinde tüm yönetim kurulu arkadaslarimizla, meclis üyelerimizle denizcilik için elimizden gelen tüm çabayi gösterdik. Sorumluluk alanimizin ihtiyaçlarini, sorunlarini bütçelerimizin el verdigi imkânlar dogrultusunda, imkânlarimiz kisitli kaldiginda ise Merkez Yönetim Kurulu Baskanimiz Sayin Tamer Kiran’in ve yönetim kurulu üyelerinin destekleriyle çözmeye çalistik. 4 yillik dönemimiz içerisinde dünyanin tüm dengesini bozan ve 2 yil boyunca büyük zorluklar ve bize aci veren kayiplar yasatan Covid-19 sürecini de birlikte yasadik.  Etkisi kismi azalmis olsa da hala devam eden bu sürecin en kisa zaman içerisinde sonlanmasi tüm dilegimdir.” Dedi. 

Konusmasinin sonunda ekim ayinda yapilacak olan Oda seçimlerinde IMEAK DTO Aliaga Subesi Yönetim Kurulu Baskanligi’na tekrar aday oldugunu açiklayan Adem Simsek, kismetse bir 4 yil daha görev yapmak istedigini vurguladi. 


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °