Bayrakli Belediyesinden yeni brans yeni derece

Bayrakli Belediyesinden yeni brans yeni derece

Spor alanindaki dereceleriyle katildigi turnuvalarda fark yaratan Bayrakli Belediyesi, basarilarina bir yenisini daha ekledi.

Spor alanindaki dereceleriyle katildigi turnuvalarda fark yaratan Bayrakli Belediyesi, basarilarina bir yenisini daha ekledi. Yeni açilan karate bransinda iller arasi düzenlenen turnuvaya katilan Bayraklili sporcular 1’i altin 9 madalya kazandi. Sporun her alanina desteklerin sürecegini belirten Baskan Serdar Sandal, sporculari tebrik etti.

Karate Izmir Il Temsilciligi tarafindan Katip Çelebi Üniversitesi Spor Kompleksi’nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Izmir Iller Arasi Karate Sampiyonasi'na Türkiye genelinden 600 sporcu katildi. Bayrakli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporculari, yeni açilan karate bransinda da farkini ortaya koydu. Çekismeli müsabakalarda Bayraklili sporcular 1 altin, 2 gümüs, 6 bronz madalya kazandi. Bayrakli’nin basarilarini büyüten sporcular, ilçenin gururu oldu.


BAYRAKLI SPORDA DA IZMIR’IN KALBI OLACAK

Sporun Bayrakli’da farkli bir yeri ve öneminin oldugunu vurgulayan Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, “Çocuklarimiz, firsat verildikçe sporun her bransinda elde ettikleri derecelerle neleri basarabileceklerini bize gösteriyor. Tekvando, atletizm, güres gibi branslarda kazanilan sampiyonluklar ve madalyalarla gögsümüzü kabartan tüm sporcularimizi kutluyor, basarilar diliyorum. Bayrakli sporda da Izmir’in kalbi olacak” dedi.