Bayrakli'da Afrika Rüzgari

Bayrakli

Bayrakli'da Afrika Rüzgari

Bayrakli Belediyesi Spor Isleri Müdürlügü, Afrika kökenli dans, dövüs ve müzikli akrobasi sanati Capoeira kurslarina basliyor. Eglence ve sporu bir arada barindiran yeni aktiviteye 6 yas ve üzeri isteyen herkes katilabiliyor. Kayitlar Spor Isleri Müdürlügü tarafindan yapiliyor.

Afrika'dan Brezilya'ya getirilen ve oradan da tüm Avrupa'ya yayilan müzikli spor dali Capoeira, eglenirken kardiyo yapma imkani sagliyor. Ritim duyusunu gelistiren, vücut esnekligini artirip, direnç seviyesini yukari çikaran Capoeira, hem çocuklara hem de yetiskinlere saglikli bir yasam ve yeni bir sosyallesme ortami sunuyor.

Kurslar nerede ve ne zaman?

6-9 yas arasi kurslar Cumartesi – Pazar saat 17.00-18.00'da, 10-14 yas arasi kurslar Cumartesi – Pazar saat 18.00-19.00'da 15 yas ve üzeri ile yetiskinler için ise Pazartesi – Cuma 20.00 – 21.30 saatleri arasinda Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda gerçeklestirilecek.Ayrica Ord. Prof. Dr. Ekrem Akurgal Yasam Merkezi Spor Salonu ve Ihsan Alyanak Kültür Merkezi'nde de vatandaslarin talepleri dogrultusunda kurs açilabilecek. Detayli bilgiye Spor Isleri Müdürlügü'nün 0232 371 23 00 telefon numarasindan ulasilabiliyor