BAYRAKLI'DA ‘KADIN HASTALIKLARI' SEMINERI

BAYRAKLI

Bayrakli Belediyesi, Izmir Kadin Kuruluslari Birligi ve Izmir Kent Konseyi is birligiyle "Ulusal Kanser Haftasi” etkinlikleri kapsaminda kadin hastaliklari semineri verilecek. Internet üzerinden gerçeklestirilecek etkinlikte jinekolojik kanserler ve b

Halkin kanser ve kanserden korunma konusunda farkindaligini artirmak için her yil 1-7 Nisan tarihleri arasinda düzenlenen “Ulusal Kanser Haftasi” etkinlikleri çerçevesinde internet üzerinden jinekolojik kanserler semineri düzenlenecek. Bayrakli Belediyesinin katkilariyla Izmir Kadin Kuruluslari Birligi ve Izmir Kent Konseyi tarafindan organize edilen etkinlik, Zoom programi üzerinden gerçeklestirilecek. Pataloji Uzmani Prof. Dr. Tülay Canda Moderatörlügündeki seminere; Jinekoloji Onkoloji Cerrahi Uzmani Doç Dr. Sefa Kurt ve Radyasyon Onkolojisi Uzmani Prof Dr. Ilknur Bilkay Görken, konusmaci olarak katilacak. 6 Nisan Sali gerçeklesecek seminer, saat 14:00’da baslayacak. Bayrakli Belediyesi Ar-Ge ile Kadin ve Aile Müdürlükleri tarafindan katki saglanan organizasyona isteyen herkes ücretsiz katilabilecek. Seminerde, ergenlikten menepoz dönemine kadar ortaya çikan kadin hastaliklari ile jinekolojik kanserler hakkinda bilgiler aktarilacak.

Seminer nasil izlenebilecek?

Semineri takip etmek isteyenler; bilgisayar, telefon veya tabletlere yüklenen Zoom programi üzerinden asagida belirtilen toplanti numarasi ve sifresiyle etkinlige katilabilecek.

Zoom Meeting ID : 9850996608673

Passcode : 166481