Tarih: 04.03.2021 20:02

BAYSEM'DE ÖGRETMENLER ÖGRENCILERI HIJYEN PAKETIYLE KARSILADI

Facebook Twitter Linked-in

Koronavirüs salginina karsi alinan önlemler kapsaminda  çalismalari tamamlanan BAYSEM'de ögretmenler, belirlenen program dahilinde mezunlar, 8 ve 12'nci sinif ögrencilerine yüz yüze egitim vermeye basladi. Tüm hazirliklari tamamlanan BAYSEM, yeniden asamali ve seyreltilmis olarak açilirken ögrenciler uzun zaman sonra siniflarda egitim almanin heyecanini yasadi. Ögrencilerine yeniden kavusan ögretmenler ise onlari kapida hijyen paketleriyle karsiladi. 7 ve 11'inci sinif ögrencilerinin egitimlerine ise internet üzerinden devam ediliyor.

 ONLINE EGITIMDE ÖNCÜ, TV BEK ILE ÖRNEK KURUM

Pandemi sürecinde yüz yüze egitimlere ara verilmesiyle online egitime geçen ilk kurumlardan olan BAYSEM'de 940 ögrenciye yönelik baslatilan uzaktan ögretim sistemi Milli Egitim Bakanligi’nin belirledigi süre boyunca devam etti. Öte yandan yine pandemi sürecinde hayata geçirilen TV BEK projesiyle de hafta içi her gün 09.00 ile 11.00 saatleri arasinda TV 35 televizyon kanali üzerinden tüm branslarda egitimler verilmeye baslanmisti. Halen devam eden yayinlarda BAYSEM egitmenleri tarafindan kaydedilen programlar, Türkiye’nin dört bir yanindaki interneti, bilgisayari olmayan dezavantajli çocuklara ücretsiz egitim hizmeti sunuyor.

 EGITIM IÇIN TÜM IMKANLARIMIZI SEFERBER EDIYORUZ

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, "Ögrencilerimiz için tüm imkanlarimizi seferber ediyoruz. Bayrakli Belediyesi olarak gerekli hazirliklarimizi tamamladik ve aldigimiz tedbirlerle yüz yüze egitimlere BAYSEM'de yeniden basladik. Ögrencilerimize iyi dersler, basarilar diliyorum. Bayrakli'da kimse maddi imkansizliklar nedeniyle egitimine ara vermeyecek. Bu konuda elimizden ne geliyorsa fazlasini yapiyoruz, her zaman da yapacagiz" dedi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —