Belediye asi merkezlerini de dezenfekte ediyor

Belediye asi merkezlerini de dezenfekte ediyor

Karabaglar Belediyesi, ilçede bulunan 31 aile sagligi merkezini dezenfekte ediyor Böylece bu merkezler, covid-19 salginina karsi yakin zamanda baslayacak toplu asilamaya hazir hale getiriliyor.

Covid-19 salgini ülkemize siçradigindan bu yana etkin ve sistemli bir mücadele yürüten Karabaglar Belediyesi, dezenfekten çalismalarina ara vermiyor. Daha önce okullari, camileri, berber ve kuaförleri, parklar ve pazaryerlerini, kahvehaneleri dezenfekte eden Karabaglar Belediyesi, aile sagligini merkezlerini de unutmadi. Vatandaslara covid-19 asilarinin yapilacagi merkezler, bastan asagi dezenfekte edilerek, steril bir hale getiriliyor.

Karabaglar Belediye Baskani Muhittin Selvitopu, insanligin bu hastaliktan kurtulmasi için umut isiginin dogdugunu vurgulayarak, “Umarim toplu asilamayla özledigimiz eski günlere kavusuruz. Biz de bu anlayis dogrultusunda salgina karsi etkin mücadelemize devam ediyoruz. Hizmet binalarimizda, toplu kullanim alanlarinda aldigimiz önlemler sürüyor” dedi.

Soguk havalarin yurdumuzda etkili oldugunu da hatirlatan Baskan Selvitopu, “Hastaligin yayilma riskine karsi maske, mesafe ve hijyen kurallarina daha siki uyalim” çagrisi yapti.