Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan: "Birim sorumlularimizla istisarede bulunup yol haritamizi çizdik” Son Basbakan Binali Yildirim: "Menemen için her zaman yanindayiz”

Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan: "Birim sorumlularimizla istisarede bulunup yol haritamizi çizdik” Son Basbakan Binali Yildirim: "Menemen için her zaman yanindayiz”

Menemen Belediyesi birim sorumlulari ile tanisma ve degerlendirme toplantisi gerçeklestiren Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, toplanti sonrasi yaptigi açiklamada, "Geçmiste yapilan hatalardan ders çikarmak ve ayni sorunlari tekrar yasamam

Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, belediye birim müdür ve amirleri ile tanisma ve durum degerlendirme toplantisi gerçeklestirdi. Belediye Meclis Salonu’nda yapilan toplantida, Menemen’in mevcut durumu, ekonomik ve idari sorunlari, sorunlarin çözüm yöntemleri ve projeler konusuldu. Toplanti sonrasi açiklama yapan Baskan Vekili Aydin Pehlivan, “Bugünlere ne yazik ki çok zor günlerden geçerek geldik. Bu zor günlerden ivedilikle kurtulmak ve Menemenimize aydinlik günler yasatabilmek adina, Menemen Belediyesi birim müdür ve amirlerimizle bir toplanti gerçeklestirdik. Geçmiste yapilan hatalardan ders çikarmak ve ayni sorunlari tekrar yasamamak adina bu sorunlarin kaynagina indik. Sorunlar ve çözümleri noktasinda birlikte istisarelerde bulunup, yol haritamizi çizdik. Seffaf, dürüst ve Türkiye’de adindan söz ettiren AK Belediyecilik hizmet düsturuyla, güzel ilçemizi, el birligiyle ve basta Genel Baskanimiz ve Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in tensipleri ve hükümetimizin de destegiyle, layik oldugu yerlere çikarmayi kendimize misyon edindik” dedi.

Son Basbakan Binali Yildirim: “Basaracaginiza inaniyorum”

Toplanti sirasinda tebrik için telefonla arayan son Basbakan ve Izmir Milletvekili Binali Yildirim, Baskan Vekili Aydin Pehlivan’i kutladi ve basarilar diledi. Yildirim, “Ekip ruhuyla, birlikte çalisarak her seyi basarabileceginize yürekten inaniyorum. Bu noktada, tüm zorluklara ragmen halkimiza hizmet için büyük bir çaba sarf edeceginizden eminim. Bu dogrultuda AK Parti belediyecilik hizmet anlayisi ile Menemen 2024’e çok daha güçlü bir sekilde girecektir” diye konustu. 

“Menemen için her zaman arkanizdayiz”

Izmir’e yapilan ve yapilacak olan her projenin Izmir’in marka degerini arttiracagindan söz eden Binali Yildirim, “Yagacaginiz her güzel hizmet Izmirimizin degerine deger katacaktir. Esasen son 15 yilda Izmir’e yaptiklarimiz ortadadir. Çevreyolu, Çandarli Otoyolu, Izmir Havalimani, Izmir-Istanbul Otoyolu, Sabuncubeli Tüneli, Izmir-Ankara bölünmüs yolu, Konak Tüneli gibi daha birçok proje var. Dolayisiyla Izmir’e yapilacak her hizmet, Izmir’in marka degerini arttiracaktir. Izmir’in merkezini kuzeye, Bakirçay’a baglayan geçis noktasinda yer alan önemli ilçemiz Menemen konusunda sizlere önemli görevler ve sorumluluklar düsüyor. Süphesiz, destek konusunda, imkanlar içerisinde, hatta imkanlari zorlayarak gereken neyse o yapilacaktir. Bundan hiç kimsenin süphesi olmasin. Siz yeter ki tesebbüs edin, gayret edin ve mücadele edin, biz her zaman arkanizdayiz. Zaten ben Izmir Milletvekiliyim. Izmir’e olan bir sorumlulugum var. Bunun geregini yapmak durumundayim ama onlarin ötesinde de gerek yillarin getirdigi tecrübemle, gerekse Ankara’da olabilecek her türlü projelerinizde sadece ben degil milletvekili arkadaslarim, Bakanimiz Bekir Bey sizlerin yaninda olacaktir” açiklamasini yapti. Baskan Vekili Aydin Pehlivan da, söz konusu görüsmeden duydugu memnuniyeti ifade ederek, seçildigi ilk günden bu yana devletin tüm kademelerinden görmüs oldugu büyük destekten dolayi, son Basbakan ve Izmir Milletvekili Binali Yildirim’a tesekkür etti. 

Birim sorumlularindan Pehlivan’a tesekkür

Belediye birim sorumlulari ile yapilan 6 saatlik toplantida katilimcilar; kendilerinin uzunca bir süredir Menemen Belediye Baskanligi bünyesinde çalismalarina ragmen, böyle bir yaklasim görmediklerini, ilk defa belediye baskani ile bu kadar vakit geçirdiklerini ve toplantidan duyduklari memnuniyeti belirttiler. Bunun üzerine Aydin Pehlivan, bu tür toplantilarin, sunulan hizmetin kalitesini arttirmak için süreklilik arz edecegini söyleyerek toplantiya son verdi.