Tarih: 19.03.2021 10:33

Belediye Destegi Basariyi Getirdi

Facebook Twitter Linked-in

Dikili Belediyesi’nin destekledigi ve geçen hafta düzenlenen Bergama Sehit J. Asb. Kd. Bçvs. Süleyman Demirel adini tasiyan 2. Kademe Oryantiring Yarismasi’nda orta mesafede birinci, sprint yarisinda ikinci olan genç sporcu Ayse Bozkurt elde ettigi basari ile göz doldurdu. 

Daha önce Izmir Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen Izmir’in ilk uluslararasi maratonunda Dikili’yi temsil ederek kosan Ayse Bozkurt kadinlar klasmaninda da ilk 10’a girerek adindan söz ettirmisti. Genç sporcu gösterdigi performans sayesinde 8-11 Nisan tarihlerinde Sirbistan’da yapilacak Akdeniz Ülkeleri Sampiyonasi için milli takima seçilmeye hak kazandi.

Destegimiz sürecek

Her alanda sporun ve sporcunun destekçisi olduklarini kaydeden Dikili Belediye Baskani Adil Kirgöz, “Genç kardesimizi almis oldugu galibiyetlerden dolayi kutluyorum. Dikili Belediyesi olarak Ayse kizimizi sporda atmis oldugu her adimda destekleyecegiz. Büyük Atatürk’ün “Bir milletin sporda gösterdigi azim onun gelecegini yükseltir” sözünün bilinciyle spor alanindaki çalismalarimizi sürdürüyoruz. Sporcularimizi desteklemeye, sporun her dalini ilçemizde yaymaya ve genis kitlelere ulastirmaya yönelik çalismalarimiz devam edecek.” dedi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —