BELEDIYEDE ÇALISANLARA MESLEKI YETERLILIK SINAVI

Bayrakli Belediyesinde is sagligi ve güvenligi konusunda mesleki yeterlilik belgesi olmayan çalisanlara yönelik egitim programi hazirlandi. Uzmanlar tarafindan verilecek 3 haftalik egitimin ardindan gerçeklestirilecek sinava toplam 170 personel katilacak.

Gündem 14.01.2021 16:13:19 0
BELEDIYEDE ÇALISANLARA MESLEKI YETERLILIK SINAVI

Bayrakli Belediyesi, is sagligi ve güvenligi egitim programi çerçevesinde mesleki yeterlilik belgesi eksik olan çalisanlarin belgelerini tamamlamasi için sertifika programi düzenledi. Pandemi dolayisiyla çalisanlar, Ismet Inönü Kültür Merkezi'nin bahçesindeki açik alanda bir araya geldi. 3 hafta boyunca sürecek programa Avrupa standartlarinda beceri ve yeterliliklerini belgelemek için toplam 170 saha personeli katilacak. Egitimler kapsaminda belirli gün ve saatlerde çalisanlara; çalisma alaninda is sagligi kisisel koruyucu donanimlar ve kullanimi, tehlike kaynaklari ve risk unsurlari, olasi tehlike durumlarinda izlenecek adimlar, ilk yardim çantasi ve yangin söndürücülerin kullanimi, iletisim araçlarinin önemi ve kullanimi, çalisma alaninin temiz ve düzenli tutulmasi, ekiple uyumlu çalisma yöntemleri, elle kaldirma, tasima yol ve yöntemleri konularinda egitimler verilecek. Programin sonunda sinava tabi tutulan çalisanlardan, basarili olanlar mesleki yeterlilik belgesi almaya hak kazanacak.

IS GÜVENLIGI ÖNCELIGIMIZ

Bayrakli Belediyesi olarak is güvenligi ve çalisanlarin sagliginin her seyden önce geldigini vurgulayan Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, " Personelimizin yaptiklari isin risklerinin de farkina varip, olasi sorunlara karsi önlemler alabilmesi, saglikli bir çalisma ortaminin olusturulmasi için bu tür egitim programlari önemli. Bu konuda tüm çalisanlarimizin güvenli ve huzurlu bir sekilde çalisma hayatini sürdürmelerini saglamak için çalismalarimiza devam edecegiz" dedi.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °