Benzin, motorin ve LPG indirimi 2021...

EPGIS'den araç sahiplerine gelen müjdeli habere göre benzin, motorin ve LPG'ye büyük miktarda indirim bekleniyor. EPGIS Twitter'dan yaptigi açiklamada indirimin ÖTV karsilamalari bittikten sonra pompaya yansiyacagini açikladi.

Gündem 26.01.2021 19:47:56 0
Benzin, motorin ve LPG indirimi 2021...

Son dakika EPGIS'in açiklamasina göre benzin, LPG ve motorine kallavi bir indirim geliyor. Araç sahiplerinin bekledigi benzin indirimi 27, LPG Otogaz indirimi 70 ve motorin indirimi ise 25 kurus olacak. EPGIS indirimli fiyatlarin ÖTV karsilamalari bittikten sonra pompaya yansiyacagini açikladi.

BENZIN, MOTORIN VE LPG INDIRIMI 2021!

EPGIS'in yaptigi açiklamaya göre tüm akaryakit ürünlerinde son dakika indirim gelismesi yasandi. Benzin, motorin ve LPG'ye çok büyük indirim yolda... Benzinin litre fiyatina 27, motorinin litre fiyatina 25, LPG Otogaza ise 70 kurus indirim yapilacak. Gelismeyi EPGIS resmi Twitter hesabindan duyurdu. Peki benzin, motorin ve LPG indirimi ne zaman yapilacak?

EPGIS BENZIN, MOTORIN VE LPG INDIRIMINI DUYURDU!

Enerji Petrol Gaz Ikmal Istasyonlari Isveren Sendikasi (EPGIS), Twitter hesabinda bir paylasim yaparak benzin, LPG ve motorine indirim yapilacagini belirtti.

EPGIS benzin, motorin ve LPG indirimi müjdesini söyle paylasti;

"Gün itibari ile son ÖTV ayarlamalari sonrasinda akaryakitta devletçe karsilanan ÖTV miktarlari (krs/lt) Benzin: 27 Motorin: 25 LPG Otogaz: 70. Bu miktarlardaki ÖTV karsilanmalari bittikten sonra olasi indirimler pompa fiyatlarina yansimaya baslayacaktir." dedi.

BENZIN INDIRIMI NE ZAMAN YANSIYACAK?

EPGIS’in yaptigi paylasima göre litre basina benzinde ÖTV karsilamalari bittikten sonra 27 kurus, motorinde 25, LPG otogazda ise 70 kurus indirim yapilmasi bekleniyor.(mynet)




Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °
Salı 27.4 ° / 16.6 °