Bergama Belediyesi herkesi spora çagiriyor

Bergama Belediyesi herkesi spora çagiriyor

Bergama Belediyesi herkesi spora çagiriyor

Saglikli yasamin ve estetik görünümün en temel sporlarindan olan Fitness ile tanismak ve devam etmek isteyenler için Bergama Belediyesi Spor Isleri Müdürlügü tarafindan yeni bir program hazirlandi.

Erdal Önder Spor Salonu’nda bulunan Fitness Salonu için yeni çalisma saatleri ve tarihleri belirlendi. Yeni düzenleme ile birlikte salon hafta içi 10.00-22.00 saatleri arasinda, Cumartesi günleri 10.00-19.00 arasinda açik olacak. Ayrica Pazartesi, Çarsamba ve Cuma günleri 10.00 - 11.00 saatleri arasinda sadece kadin üyelere ait çalisma saatleri düzenlendi. Ayrintili bilgi ve üye kayitlari Erdal Önder Kapali Spor Salonu’nda yapilacak.

BASKAN KOSTU; “AMACIMIZ BERGAMA’YI SAGLIKLI YASAM MERKEZI HALINE GETIRMEK”

Sporun her yasta ve her dönemde bedenen ve ruhen insan sagligi için vazgeçilmez oldugunu söyleyen Belediye Baskani Hakan Kostu, “Bergama’yi saglikli yasam merkezi haline getirmek için çalismalarimizi araliksiz sürdürüyoruz. Vatandaslarimizdan gelen talepler dogrultusunda, belediyemizin hizmetlerini vatandaslarimiza en iyi ve faydali sekilde ulastiracagiz.  Spor salonlarimizi, vatandaslarimizla bütünlesmis saglikli yasam merkezi haline getirmeye çalisiyoruz.  Yüzme havuzumuzun da yakin zamanda programlarini güncelleyerek halkimizin hizmetine en iyi sekilde sunma konusunda adimlar atacagiz” dedi.