Bergama Belediyesi'nden LGS ögrencilerine sinav destegi

Bergama'da LGS'ye giren, ögrencilere içerisinde su, kek ve meyve suyundan olusan paket dagitildi. Baskan Kostu, sinavda ter dökecek tüm ögrencilere basarilar diledi.

Yerel 6.06.2021 16:29:25 0
Bergama Belediyesi

Bergama Belediyesi, Liseye Geçis Sinavi'na (LGS) girecek ögrencilere, sinav sitresini bir nebze olsun yenmeleri için içerisinde atistirmalik ürünlerin bulundugu paketler hazirlayarak sinav öncesinde dagitti.

11’i ilçe merkezi 14’ü kirsal mahalle okulu olmak üzere toplamda 25 okulda LGS'ye giren bin 200 ögrencinin yanisira sinavda görev alan ögretmen ve idarecilere de kumanya dagitimi yapildi. Sinavda dagitilan paketler ögrenci velilerinin yani sira ögretmenler ve okul yöneticileri tarafindan da takdirle karsilandi.

BASKAN KOSTU, "EGITIME HER ZAMAN DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEGIZ"

Belediye imkanlari ölçüsünde egitime her zaman destek olduklarini belirten Bergama Belediye Baskani Hakan Kostu; “Ögrenciler bizim gelecegimiz ve yarinlarimiz. Onlara iyi bir egitim vermek hepimizin görevi. Bergama Belediyesi olarak egitim için üzerimize düsen görevleri yapiyoruz, yapmaya devam ediyoruz. Sinava giren tüm ögrencilerimize basarilar diliyorum” dedi.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °