Tarih: 28.12.2020 06:06

Bergama Belediyespor ilk yariyi lider tamamladi

Facebook Twitter Linked-in

Sporcusu, taraftari ve yönetimiyle coskulu bir maç sergileyen Bergama Belediyespor, Yunusemre Belediyespor’u 2-1 yenerek sahaya damgasini vurdu. Maç sonunda sevinç tribünlere, sahaya ve soyunma odasina yansidi.

Bal ligi 8. grupta namaglup olarak yoluna devam eden, Bergama Belediyespor, Yunusemre Belediyespor’la karsilasilasmasini  2-1  skorla alarak ligde ilk yariyi en yakin rakibine 8 puan fark atarak lider olarak tamamladi. Bergama Belediyespor’un ilk golünü 9 numarali formayla oynayan Atalay, 2.’nci golünü penaltidan 3 numarali formayla oynayan Akin kaydetti. Yunusemre Belediyespor’un golünü de 11 numarali formayla oynayan Sinan atti. Kendi sahasindaki müsabakada 3 puani alan Bergama Belediyespor emin adimlarla sampiyonluga yürüdügünü bir kez daha gösterdi.

BELEDIYE BASKANI KOSTU; TAKIMIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”

Belediye Baskani ve Kulüp Onursal Baskani Hakan Kostu, “Sampiyonluga dogru kosuyoruz. Takimin basarisinda emegi olan herkesi kutluyorum. Sporcularimiza, yönetim kadromuza, teknik heyetimize ve taraftarimiza tesekkür ediyorum” dedi.

KULÜP BASKANI ALTAY; “ÇOK MUTLUYUZ”

Bergama Belediyespor Kulüp Baskani Bilir Altay, “Bugün sahadan galip ayrilan taraf biz olduk.Maç skoru bizi çok mutlu etti. Belediye Baskanimiz ve Kulüp Onursal Baskanimiz Hakan Kostu’ya, sporcularimiza, teknik heyetimize ve taraftarimiza çok tesekkür ederim” dedi.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —