Bergama Belediyespor Sampiyonluga Kitlendi

Bergama Belediyespor Sampiyonluga Kitlendi

Gündem 28.12.2020 06:06:50 0
Bergama Belediyespor Sampiyonluga Kitlendi

Bal ligi 8. grupta liderligini koruyan Bergama Belediyespor, Bolvadin Belediyespor karsisinda aldigi 2-0 galibiyetle puanini 28'e çikardi. Takim arkadaslari sakatliklari nedeniyle oynayamayan kaptan Emre Can Afacanoglu ve Kaleci Alper Özdemir'e formalari ile selam gönderdiler.

ONURSAL BASKAN HAKAN KOSTU "HEDEFIMIZ SAMPIYONLUK"

Belediye Baskani ve Kulüp Onursal Baskani Hakan Kostu; “Takimimizin yenilgisiz yoluna yürümesi ile mutluyuz. Hedefimiz sampiyonluk" dedi. Baskan Kostu, geçtigimiz hafta antremanda sakatlanan ve ameliyat olan takim kaptani Mehmet Can Afacanoglu ve sakatligi dolayisiyla çapraz bag ameliyati olan kaleci Alper Özdemir'e de geçmis olsun dilekleri ile acil sifalar diledi.

KULÜP BASKANI BILIR ATALAY "SAMPIYONLUK IÇIN ÇALISIYORUZ"

Kulüp Baskani Bilir Altay ise "Kulüp olarak var gücümüzle çalisiyoruz. Sehrimize sampiyonluk sevincini Onursal Baskanimiz Sayin Hakan Kostu, yönetimimiz, teknik kadromuz ve sporcularimizla birlikte insallah yasatacagiz. Sakatlanan kaptanimiz Emre Can Afacanoglu ve Kalecimiz Alper Özdemir'e geçmis olsun. Acil sifalar diliyorum" dedi.

SEHIR HAVAYA GIRMEYE BASLADI

Bergama Belediyespor'un sampiyonluga adim adim yaklasmasi tarihi kent Bergama'da büyük bir heyecan yasatmaya basladi. Sehir, esnafindan çalisanina, yaslisindan gencine pür dikkat Bergama Belediyespor'dan gelen sevinçli haberlere kilitlendi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °