BERGAMA FESTIVALI SERTAB ERENER KONSERI ILE SONA ERDI

86 yildir araliksiz organize edilen 86.Uluslararasi Bergama kültür ve Sanat Festivali yogun bir katilim ve programlarla sona erdi. 7 gün boyunca gece-gündüz süren etkinliklerin finali Sertab Erener konseriyle yapildi.

Kültür Sanat 27.06.2022 14:03:37 0
BERGAMA FESTIVALI SERTAB ERENER KONSERI ILE SONA ERDI


Izmir'in Bergama ilçesinde bu sene 86'incisi düzenlenen Bergama Kültür ve Sanat Festivali dolu dolu geçti. 7 gün boyunca gece-gündüz etkinlikler sürdü. Etkinliklerin finalinde Asklepion Antik Tiyatro'da sahne alan Sertab Erener, unutulmaz bir konser verdi. 19 bin kisinin katilimi ile Asklepion Antik Tiyatro en kalabalik konserlerinden birisine ev sahipligi yapti.


Konserin sonunda sahneye çikan Bergama Belediye Baskani Hakan Kostu, Bergama kagidi parsömenden yapilan plaketi Sertab Erener'e verdi. Sanatçi Sertab Erener bu özel hediye için, "Sahne hayatim boyunca aldigim en özel, en anlamli plaket" dedi.


Festival finalinin konserinde yaptigi konusmasinda Erener'e tesekkür eden Baskan Kostu, "Son yillarin en kalabalik en coskulu festivalini doyasiya yasadik. Bir hafta süren festivalimizi bu aksam muhtesem bir sekilde sonlandirdik. Cosku ile yasayan, bizlere iyi duygularini ileten tüm hemsehrilerime ve festivalimizin sorunsuz bir sekilde yapilmasinda emegi olan herkese tesekkür ederim" dedi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °