BERGAMA GENÇLERI IÇIN BILIM VE TEKNOLOJI SENLIGI

Bergama Belediyesi ve Ilçe Milli Egitim Müdürlügü arasinda karsilikli yardim ve isbirligi protokolü imzalandi.

Yerel 2.03.2022 16:35:38 0
BERGAMA GENÇLERI IÇIN BILIM VE TEKNOLOJI SENLIGI

'TÜBITAK 4007' Bergama Bilim Senligi Projesi kapsaminda Bergama Belediyesi ve Ilçe Milli Egitim Müdürlügü arasinda isbirligi protokolü imzalandi.

Protokolü imzalayan  Bergama Belediye Baskanvekili Cüneyt Umutlu,'' Bilim kültürünün ve iletisiminin Bergama'mizda kavranmasi, vizyon projelerimizin tek tek yasama geçtigi sehrimizde son derece önem tasimaktadir'' dedi.


UMUTLU''GENÇLERIMIZ BILIM VE TEKNOLOJI'NIN ÖNEMINI DAHA ÇOK KAVRAMALI''

Bilim Senligi'nin kurulus çalismalari yürütülen Bati Anadolu Serbest Bölgesi (BASBAS) için de farkindalik olusturacagina isaret eden Baskanvekili Umutlu,'' Faaliyete basladiginda 20 bin kisinin istihdaminin hedeflendigi yüksek teknoloji ürünlerinin üretiminin yapilacagi BASBAS için bugünden çalismalarimizi yürütüyoruz. Bilim ve teknoloji arasindaki etkilesimin nedenli önemli oldugunu Bilim Senligi araciligiyla gençlerimize gösterebilecegiz. Ne kadar çok gencimizi simdiden bilim ve teknolojiye daha merakli hale getirebilirsek, yarinlarda BASBAS'ta çalisacak mühendis, tekniker, teknisyen ve ara eleman ihtiyacini da Bergama'miz gençlerinden saglamis oluruz. Yapacagimiz bu senlik; bir anlamda bu amacimiza da hizmet edecek olmasi nedeniyle son derece önem tasimaktadir.'' dedi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °