Bergama Saglik Kompleksi'ne kavusuyor

Kadim sehir Bergama'nin saglik alaninda en önemli ihtiyaçlarindan birisi olan Dis Sagligi Merkezi için çalismalar start aldi. Belediye Baskani Hakan Kostu yaptigi açiklamasinda "Yillardir hemsehrilerimizin özellikle dis sagligi üzerine bekledigi h

Güncel 23.02.2021 15:46:17 0
Bergama Saglik Kompleksi
BASKAN KOSTU “IHALESI 14 NISAN’DA YAPILIYOR”

Göreve geldikleri ilk günden itibaren Bergama’nin kangrene dönüsmüs sorunlarinin çözümü için çalisma yürüttüklerine dikkat çeken Belediye Baskani Kostu, “Eski Devlet Hastanesi’nin bulundugu alanda Saglik Kompleksi’nin yapilmasi için Ankara’da Saglik Bakanligimiz nezdinde yürüttügümüz çalismalar nihayetlendi. Geçtigimiz günlerde ilçemize bir ziyaret düzenleyen Ak Parti Il Baskanimiz Sayin Kerem Ali Sürekli’nin de açiklamis oldugu üzere Saglik Kompleksi için 14 Nisan’da ihaleye çikilmak üzere bütün hazirliklar tamamlandi” dedi. 

Bergama’ya büyük bir saglik kompleksi yapilmasi için yürütülen çalismalarin olumlu neticelenmesinin önemine dikkat çeken Baskan Kostu, “Ihale ardindan insaatina baslanacak olan Saglik Kompleksi kisa sürede tamamlanacak. Kompleks 20 ünitelik Dis Sagligi Merkezi, Aile Sagligi ve Toplum Ruh Sagligi Merkezlerini içerisinde barindiracak. Kompleks çevre düzenlemesi ve binasi ile birlikte 4.394 metrekarelik alanda yapilacak. Saglik Kompleksi’nin hizmete girmesiyle hemserilerimiz için büyük bir eksigi kapatmis olacagiz” dedi.

BASKAN KOSTU; “PROJELERIMIZ PANDEMIYE RAGMEN KISA SÜREDE ETE KEMIGE BÜRÜNÜYOR” 

31 Mart 2019 seçimlerinin hemen ardindan göreve geldikleri gibi vizyon projelerin hazirligina basladiklarina isaret eden Baskan Kostu, “Çevre Yolu, Dogalgaz, TOKI Konutlari, Selinos Antik Kanal Restorasyon ve Islah Projesi, Tarim ihtisas Organize Sanayi Bölgesi gibi büyük projelerimizin hazirligini ve projelendirmelerini Pandemi, deprem gibi dogal afetlere ragmen siki bir takiple tamamladik. Ve hemen ise koyulduk. Simdi 2021 yili itibariyle projelerimizin tabiri caizse ete kemige büründügünü görmeye basladik. Sehrimizin makus talihini degistirmek için yilmadan çalismaya devam ediyoruz. Ilçemizde her alanda yasanan hizmet atilimi artik fark edilir seviyede. Kuzey Ege’nin parlayan yildizi ilçemizi gelistirecek pek çok yatirimda hummali çalismalarimiz devam ediyor” dedi. 



Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °
Salı 27.4 ° / 16.6 °