BERGAMA TIYATRO FESTIVALI 2 HAZIRAN'DA BASLIYOR

BERGAMA TIYATRO FESTIVALI 2 HAZIRAN

Bilim, Sanat ve Kültürün baskenti Bergama, tiyatro festivali ile 02-05 Haziran 2022 tarihleri arasinda sanatseverlerle bulusuyor.

02 Haziran 2022 Persembe günü Asklepion Antik Tiyatro’da Mabel Matiz’in konseri ile açilisi yapilacak olan festivalde 4 gün süreyle yerli ve uluslararasi 26 performansin yani sira atölyeler, konusmalar ve yürüyüslerin yer aldigi bir festival programi olacak. Kültür ve Turizm Bakanligi’nin katkilariyla, Bergama Belediyesi, Izmir Büyüksehir Belediyesi, BERKSAV (Bergama Kültür ve Sanat Vakfi), Bergama Ticaret Odasi ve Ne Yerde Ne Gökte Dernegi’nin destekleriyle hazirlanan festivalde heyecanli bekleyis için geri sayim basladi. Tarihi ve ören yerleri; Asklepion, Akporol, Kizilavlu, tarihi sokaklar ve mekanlar ile Bergama Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan etkinlikler her yastan seyirci agirlayacak.


3. kez gerçeklesecek Bergama Tiyatro Festivali’nin seçkisinde yer alan tüm etkinlik ve oyun biletleri Mobilet üzerinden satin alinabiliyor. T.C. Kültür ve Turizm Bakanligi’nin katkilariyla 3dots ve BERaBER tarafindan düzenlenen, zengin bir seçkinin ve etkinlik programinin yer alacagi festival ile ilgili duyurulari takip etmek için https://bergamatiyatrofestivali.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.