BERGAMA'DA "TARIH, KÜLTÜR VE KITAP BULUSUYOR”

25 Mart – 03 Nisan tarihleri arasinda düzenlenecek olan kitap günlerine 50 yayinevi, 30 yazar katilacak.

Yerel 25.03.2022 14:50:05 0
BERGAMA

Bergama Belediyesi'nin düzenledigi Bergama Kitap Günleri, “Tarih, Kültür ve Kitap Bulusuyor” sloganiyla Kültür Merkezi’nde kapilarini kitapseverlere açti. Açilisi gerçeklestiren Belediye Baskani Hakan sanatin, kültürün ve tarihin baskenti UNESCO Mirasi Bergama’da Kitap Günleri açilisi yapmanin mutlulugunu yasadigini söyledi.  

HAYDI KITAP KOKUSUNU IÇIMIZE ÇEKMEYE

Ilçe Kaymakami Mahmut Kasikçi, Belediye Baskani Hakan Kostu, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve kitapseverlerin katilimiyla kapilarini açan kitap günleri için vatandaslara sesleyen Belediye Baskani Hakan Kostu, "Tüm hemsehrilerimi ve komsu ilçelerimizdeki vatandaslarimizi standlari gezmeye, en iyi dostumuz kitaplarin kokusunu içlerine çekmeye davet ediyorum" dedi.


Kitap Günleri’ni her yil Bergama’da yapmak istediklerine konusmasinda dikkat çeken Belediye Baskani Hakan Kostu, “Binlerce kitap, çok sayida yayinevi ve yazarimizi misafir ettigimiz kitap günlerinde söylesiler, imza günleri düzenliyoruz. Tüm hemsehrilerimi burada görmek istiyorum. Özellikle anne, babalara seslenmek istiyorum. Tutun çocuklarinizin elinden Kültür Merkezi’ne getirin. Çocuklarimizin kitaplarla hasir nesir olmalarini saglayin. Kitaplarin en iyi dost oldugunu gelecegimizin teminati çocuklarimiza asilayalim. Hayatlari boyunca okuyan bir nesil yetistirmek bizim öncelikli görevlerimiz arasinda” dedi.


Bergama Kitap Günleri’nin 25 Mart - 03 Nisan 2022 tarihleri arasinda 10 gün süreyle 10.00- 20.00 saatleri arasinda ziyaret edilebilecek.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °