BERGAMALI ÖGRENCILERINDEN SOKAK HAYVANLARI PROJESI

BERGAMALI  ÖGRENCILERINDEN SOKAK HAYVANLARI PROJESI

Bergama Sehit Ümit Özerli Ortaokulu ögrencileri tarafindan sokak hayvanlari için proje hazirladilar.

Sokak hayvanlari için ortaokul ögrencilerinden Avrupa Birligi Projesi

Bergama Sehit Ümit Özerli Ortaokulu ögrencileri tarafindan sokak hayvanlari için Avrupa Birligi Projesi hazirlandi. Proje kapsaminda Bergama Belediyesi tarafindan verilen destek için proje yöneticilerinden Fen Bilimleri Ögretmeni Aydan Kircan ve ögrenciler Bergama Belediye Baskan Yardimcisi Cüneyt Umutlu’ya tesekkür ziyaretinde bulundular.

ILK AY ETKINLIGI OKULDA MAMA KAMPANYASI

Avrupa Birligi E-twinning kapsaminda yapilan “Sokak Hayvanlari Için El Ele” Projesi ilk ay etkinliginde okulda mama kampanyasi düzenleyen ögrenciler, Bergama Belediyesi tarafindan saglanan ve kendi imkanlari ile topladiklari mamalar ile okul çevresinde bulunan hayvanlara besleme yapti. Türkiye’den 7 okul, Italya’dan bir okul ile birlikte hazirlanan proje kapsaminda 11-12 yas grubunda bulunan ögrenciler, Ingilizce olarak hazirlanan sokak hayvanlari içerikli e-kitap’in bir bölümünü de katki sagladilar.


BASKAN YARDIMCISI UMUTLU; “HER ZAMAN DESTEGE HAZIRIZ”

Sokak hayvanlari için proje hazirlayan ögrencileri tebrik eden Belediye Baskan Yardimcisi Cüneyt Umutlu, “Son günlerde çocuklarimiza karsi, tedbirsiz davranislar neticesinde sokak hayvanlarinin saldirilarina sahit olduk. Üzüntü duyduk. Dogasi geregi saldirgan olan cinslerdeki köpekleri besleyen kisilerin, fütursuzca hareket etmemesi, yasalara dikkat etmesi gerektigini buradan bir kez daha herkese hatirlatmak isterim. Bunun yaninda proje kapsaminda sokak hayvanlari için böylesi proje hazirlayan ögrencilerimize Belediye olarak her zaman destege haziriz. Mama kampanyasina destek oldugumuz gibi besleme odagi destegi ve Belediyemiz Veterinerlik Isleri Birimi tarafindan ögrencilerimize yönelik egitim destegi de verecegiz. Ögrencilerimizin her birisini kutlarim” dedi.