BERTO YÖNETIMI, KURULMA ASAMASINDAKI DIKILI TDIOSB'YI YERINDE INCELEDI

Bergama Ticaret Odasi Yönetimi, Bergama Ticaret Odasi'nin da Kurucu Ortaklari arasinda yer aldigi, önümüzdeki günlerde temel atma töreni de yapilacak olan, Dikili Tarima Dayali Ihtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi'ndeki çalismalari yerinde inceled

Çevre 16.08.2022 21:10:19 0
BERTO YÖNETIMI, KURULMA ASAMASINDAKI DIKILI TDIOSB

BERTO YÖNETIMI, KURULMA ASAMASINDAKI DIKILI TDIOSB'YI YERINDE INCELEDI

Bergama Ticaret Odasi Yönetimi, Bergama Ticaret Odasi'nin da Kurucu Ortaklari arasinda yer aldigi, önümüzdeki günlerde temel atma töreni de yapilacak olan, Dikili Tarima Dayali Ihtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi'ndeki çalismalari yerinde inceledi.


Hafriyat islerinin sürdügü sahada incelemelerde bulunan Bergama Ticaret Odasi Baskani Fikret Ürper, Baskan Yardimcilari Levent Akçay, I. Lütfi Kolat, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Saril, Tahir Erdogan, Ertug Canoglu ve Genel Sekreter Gülay Koç, yetkililerden detayli bilgi aldi.


3 bin dönüm arazi üzerine kurulup, tamamlandiginda 2 binin üzerinde kisinin istihdam edilecegi Dikili TDIOSB, Avrupa ve Türkiye’nin topraksiz, isitmali, tam otomasyonlu, yenilenebilir enerji ve yesil üretimi benimseyen en büyük sera ve tarimsal sanayi kümelenmesi olma özelligini tasiyor.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °