BESIKTAS'LI 8 OYUNCU ZEHIRLENDI

BESIKTAS

Erciyes Cup'ta mücadele eden Besiktas HDI Sigorta Kadin Basketbol Takimi'nin 8 sporcusu, yedikleri yemekten zehirlendi. Tedavi altina alinan sporcular, taburcu edildi.

Besiktas HDI Sigorta Kadin Basketbol Takimi, Erciyes Cup'ta mücadele etmek için 2 gün önce Kayseri'ye geldi. Dün Bellona Kayseri Basketbol ile karsilasan Besiktas, mücadeleyi 73-69'luk skorla kazandi. Besiktasli basketbolculardan bazilari karsilasma sonrasi yedikleri yemekten zehirlendi. Sporculardan 5'i dün hastaneye kaldirilirken, 3'ü ise bugün hastanede tedavi altina alindi. Hastanede tedavileri tamamlanan sporcular taburcu edildi.

Konuyla ilgili Erciyes Cup Organizasyon Komitesi tarafindan yapilan yazili açiklamada, "Besiktas HDI Sigorta Kadin Basketbol Takimi oyuncularinin yasadigi gida zehirlenmesi sorunundan dolayi bugün saat 16.00'da oynanacak BOTAS Spor maçina çikamayacaklarini ögrenmis bulunuyoruz. Kendilerine acil sifa diliyoruz. Turnuvamiz saat 18.15'de oynanacak Bellona Kayseri - ÇBK Yenisehir Bld. maçi ile devam edecektir. Yarinin programi ile ilgili açiklama daha sonra yapilacaktir" ifadelerine yer verildi.