Tarih: 30.03.2022 11:07

BINALI YILDIRIM'DAN KINIKLI HEMSEHRILERINE SELAM

Facebook Twitter Linked-in


AK Parti Genel Baskanvekili Binali Yildirim, Izmir ziyaretinin son programinda partililerin katildigi AK Parti Teskilat bulusmasina katildi.

AK Parti teskilat bulusmasina Milletvekili Atilla Kaya, geçmis dönem il Baskanlari, Milletvekilleri, Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, Bergama Belediye Baskani Hakan Kostu, Kiraz Belediye Baskani Saliha Özçinar, Bayindir Belediye Baskani Ugur Demirezen, Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan ve Izmir'in farkli ilçelerinden gelen partililer katilim sagladi.

Toplantinin açilis konusmasini Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli yapti. Ali Sürekli'nin konusmasi sonrasi  AK Parti Genel Baskan Vekili Binali Yildirim teskilat mensuplarina hitap etti.

Binali Yildirim, “Izmir bizi özlemis biz de sizi özledik. Bu ne heyecan bu ne cosku. Hepinizi sevgi saygiyla selamliyorum. Iste teskilat iste Ak gençlik, iste Ak kadinlar, biz büyük bir aileyiz. Biz güçlü bir aileyiz. Biz ilk gün beraber yola çiktik. O günden bugüne hep beraberiz” dedi.

“KINIKLI HEMSEHRILERIME SELAM OLSUN”

Kinik teskilat üyeleri, Kinik AK Parti gençlik kollari, Kinik AK Parti kadin kollari, ana kademe, Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer ve Meclis üyeleri 4 otobüs ile Izmir’e yola çikarak Binali Yildirim’in Teskilat bulusmasina yogun katilim sagladi.

Kinik ziyaretinde, Kiniklilarla hemsehrilik berati olan  AK Parti Genel Baskan Vekili Binali Yildirim, “Kinikli Hemsehrilerime selam olsun” diyerek, Basbakanligi döneminde yatirima aldigi ögretmenevi açilisina gelecegi sözünü verdi.

Binali Yildirim Teskilat bulusmasinin ardindan Belediye Baskanlari ile özel toplanti yapti. Toplantida Kinik Devlet Hastanesi çevresinde yapilacak olan, 2.Etap TOKI konutlari hakkinda fikir alisverisinde bulunuldu.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —