Bir Ayda Motosiklet Ile 20 Bin Kilometre Yol Gidecekler

Bir Ayda Motosiklet Ile 20 Bin Kilometre Yol Gidecekler

Gündem 28.12.2020 06:06:50 0
Bir Ayda Motosiklet Ile 20 Bin Kilometre Yol Gidecekler

Maceraci Daan ve Rahel  çifti, çiktiklari macerali yolculuk ile bir ayda 20.000 km yol kat edecekler.

Isviçre, Italya, Solevenya, Bosnahersek, Polonya,  Makedonya , Bulgaristan, Yunanistan, ve Türkiye Tekirdag'dan  Istanbul'a giris yaptiktan sonra solugu Marmara bölgesini takip ederek Kuzey Ege'nin sirin Ayvalik  Ilçesinden Bergama  Kozak Yaylalarina gelen Daan ve Rahel çifti Bergama'ya hayran kaldilar.

Hollanda'dan yola çikan Daan ve Rahel çifti bir aylik Motor gezisi ile  yapacaklari dünya Turunda 20 bin kilometre  yol kat edeceklerini açikladilar. Hollanda da bir lokanta isleten gezginler, Ayvalik'tan edindikleri tavsiye Bergama Kozak Yaylasindaki Çinarli Piknik alanina gelerek bir gece çadirda kamp keyfi  sürdüler.  Doan ve Rahel çifti bir gece kaldiklari Kozak Çinarli mesire alaninda aldiklari keyfi  ve misafirperverlik   memnuniyetlerini anlata, anlata bitiremediler.

Çinarli Çadir Kampin da Dr. Neslihan Ulusan  Tuncay Tunç'un kendilerini muhtesem bir karsilama ile agirladiklarini ifade eden Doan ve Rahel çifti,  burada yedikleri Alabalik lezzetinin tarifini de aldiktan sonra kendisini Bergama Turizmine adayan yatirimci Refleksoloji Uzmani Esat Basaran'i 70'ler Cafe'de ziyarette bulundular.  Maceraci turist çiftler ile muhtesem bir diyalog  kuran Dr. Esat Basaran, ise kendilerinden Bergama Turizmi için yardim isteyen Daan ve Rahel çiftin den  gittikleri her yerde Bergama'yi anlatip  israrla insanlarin Bergama'yi ziyaret etmelerinin sözünü aldi.

Daan ve Rahel çifti Bergama'da bir süre kaldiktan Türkiye'nin dogu bölgelerini ziyaret etmek üzere ilçeden ayrildilar. Türkiye'den Iran'a gidecek olan çiftler, Iran'da  bir hafta kaldiktan sonra Hindistan'a ondan sora da Pakistan, Tayland ve  Malezya ya giderek bir ayda yaklasik 20 bin km yol kat etmis olacaklar.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °