Tarih: 07.01.2021 12:06

Bir kadin cinayeti daha…

Facebook Twitter Linked-in

Olay saat 04.30 siralarinda Mimar Sinan Mahallesi Ersin Sokak’ta bulunan üç katli bir evin en üst katinda meydana geldi.

Iddiaya Adnan ve Hatice Soysal çifti henüz bilinmeyen bir nedenle tartisti. Tartisma bir anda büyüyünce Adnan Soysal karisi Hatice Soysal ve 16 yasindaki oglunu odaya kilitleyerek tehdit etmeye basladi.

Çiftin oglu yasanan arbedede firsatini bularak disari kaçmayi basardi. Disari çikan çocuk hemen polisi aradi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Adnan Soysal kapiyi arkadan kilitledigi için polisler eve giremedi. Bunun üzerine itfaiyeye haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye merdiveni ile üçüncü katin balkonuna çikan polis, balkondan eve girdi.

POLIS KORKUNÇ MANZARA ILE KARSILASTI

Ancak içeri giren polis korkunç manzara ile karsilasti. Polis, Adnan Soysal’i karisi Hatice Soysal’i biçakladiktan sonra kendi bileklerini de kesmis halde buldu. Saglik ekipleri yaptiklari incelemede Hatice Soysal’in olay yerinde hayatini kaybettigini belirledi.

Yarali koca olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan Sancaktepe Sehit Prof. Dr. Ilhan Varank Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Hayatini kaybeden Hatice Soysal’in cenazesi olay yerinde yapilan incelemelerin ardindan otopsi yapilmak üzere Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

KADININ ANNESI FENALIK GEÇIRDI

Olayi duyarak cinayetin islendigi eve gelen Hatice Soysal’in annesi fenalik geçirdi. Ayakta durmakta zorlanan yasli kadini saglik ekipleri yaptiklari müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye kaldirdi. Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.(DHA)





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —