BIR KADIN CINAYETI DAHA! BU KEZ IZMIR

Izmir'in Konak Ilçesi'de, evinde bogazi kesilmis ve kafasindan vurulmus halde bulunan Sibel A.'nin, süphelileri oglu ve enistesi gözaltina alindi.

Güncel 18.02.2021 08:47:54 0
BIR KADIN CINAYETI DAHA! BU KEZ IZMIR

Olay, 15 Subat Pazartesi günü, Tepecik Bogaziçi Mahallesi'nde yasandi. Oguz A., isçi olarak çalistigi fabrikadan 3 ay önce emekli olan annesi Sibel A.'yi, evlerinde bogazi kesilmis ve basindan pompali tüfekle vurulmus halde buldugunu söyleyerek ihbarda bulundu.

Ihbar üzerine adrese gelen saglik ekipleri tarafindan Tepecik Egitim ve Arastirma Hastanesi'ne kaldirilan Sibel A., doktorlarin tüm müdahalesine ragmen yasamini yitirdi.

"ANNE BEN BENDEN GITMISIM"

Uyusturucu kullandigi iddia edilen Oguz A.’nin, hastanede feryat ederek “anne kafam güzel degil, ben benden gitmisim” dedigi ifade edildi.Baska bir suçtan hapiste bulunan Oguz A’nin kisa süre önce,çiktigi bildirildi.tekrar gözaltina alindi.

Kadinin ölümüyle ilgili baslatilan sorusturma kapsaminda evde genis çapli arama yapan polis ekipleri, olayda kullanilan pompali tüfegi, bir üst kattaki dairede buldu. Tüfegi üst kata saklayanlarin ise Sibel A.'nin enistesi M.U. ile yegeni T.B. (17) oldugu belirlendi. Gözaltina alinan M.U. ve T.B., ifadelerinde, tüfegi, Oguz A.'nin kendisine zarar vermemesi için sakladiklarini söyledi.

Suçlamalari kabul etmeyen Oguz A. (22) ile enistesi M.U. ve yegeni T.B. (17) adliyeye sevk edildi.

Süphelilerden Oguz A. tutuklanirken diger süpheliler ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °