Tarih: 06.09.2022 11:30

Bisiklet yarisi heyecani SOCAR Türkiye ana sponsorlugunda Izmir'de yasandi

Facebook Twitter Linked-in

Geçen yil oldugu gibi bu yil da SOCAR Türkiye ana sponsorlugunda gerçeklesen Turkcell GranFondo Serisi’nin Izmir etabi sona erdi. “Sürdürülebilir Bir Dünya Için” mottosuyla baslayan yarisa 30’dan fazla ülkeden 2 bin amatör ve profesyonel bisikletçi katildi.

SOCAR Türkiye’nin ikinci kez ana sponsor oldugu Turkcell GranFondo Bisiklet Turnuvasi’nin Cumhuriyet Meydani’ndan baslayan Izmir etabi sona erdi. Geçen yil yaklasik bin 500 bisikletçinin katildigi yarista, bu yil 30’dan fazla ülkeden 2 bin amatör ve profesyonel bisikletçi pedal çevirdi. 


Büyük heyecana ve çekismeye sahne olan Izmir yarisinin kisa parkurunda kadinlarda Kübra Nur Pinarak ve erkeklerde Nurettin Emre Oruç, uzun parkurunda ise kadinlarda Sevcan Alper, erkeklerde Gökhan Uzuntas ipi gögüsledi. “Sürdürülebilir Bir Dünya Için” yarisa katilan görme engelli bisikletçiler de tandem (ikili) bisikletleriyle yarisarak bu heyecani yasadilar.

111 ve 62 km’lik iki parkurdan olusan uluslararasi yarismanin Izmir etabi Cumhuriyet Meydani’ndan baslayarak Balçova, Narlidere, Güzelbahçe üzerinden Urla’ya uzandi ve basladigi noktada son buldu.

SOCAR Türkiye ana sponsor olarak Cumhuriyet Meydani’na kurulan EXPO alaninda yarismacilara dinlenme alani, gida ve içecek destegi verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —