BOGAZ AGRISI ILE DOKTORA GITTI, DILINDE IGNE ÇIKTI.

BOGAZ AGRISI ILE DOKTORA GITTI, DILINDE IGNE ÇIKTI.

Izmir'in Menemen Ilçesi' nde, is arkadaslari ile yedigi ögle yemegi sonrasi, bogaz agrisi sikayeti ile doktora giden Fatma Yüce kötü bir sürpriz yasadi.

Fatma Yüce, arkadaslariyla gittigi kokoreççide yemek sirasinda bogazinda ve dilinde agri hissetti fakat fazla önemsemedi. Ancak bir süre sonra bogaz agrisi artinca doktora gitti. Incelemede, diline igne battigi anlasildi ve yapilan müdahale ile sagligina kavustu. 

 Yasadiklarini anlatan Fatma Yüce, "Bogaz enfeksiyon teshisi konuldu ama igne oldugu ortaya çikti. Çok sasirdim. Böyle bir seyin basima gelecegini düsünmezdim. Kokorecin içinde miydi yoksa ekmegin içindeki bir madde yutup yutmadigimi bilmedigim için sikayette bulunmayi düsünmüyorum" dedi. 

Operasyonu gerçeklestiren Medicana International Izmir Hastanesi Kulak Burun Bogaz Hastaliklari Uzmani Prof. Dr. Murat Songu, "Hastanin dil hareketiyle agriyi tarif ettigi durumlarda ayirici tani için aklimiza gelen ilk sey; dil ve agiz tabani tümörleri. Yaptigimiz görüntülemede dilinde bir igne durdugunu gördük. Daha çok bu tür sikayetlerle basvuruda bulunan hastalarin, basörtülerini takarken agizda tuttuklari igneyi yutmalari sonucu dil kökünde ya da dilde disariya çikarilamayan igne bulunmasi çok sik rastladigimiz bir durum. Ancak bu olayin bir yemek esnasinda gerçeklesmis olmasi çok sasirtici" dedi. (k:son dakika)