Tarih: 26.01.2021 11:39

Bölgenin uluslararasi bulusmasi, süs bitkileri ve peyzaj sektörünü 2021 hedeflerine tasiyacak

Facebook Twitter Linked-in

Tarsus Turkey tarafindan SÜSBIR (Süs Bitkileri Üreticileri Alt Birligi) is birligi ile Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Avrasya’nin en büyük bitki ve peyzaj fuari The Flower and Plant Show, 11-13 Kasim 2021 tarihlerinde gerçeklestirilecek. Dogrudan 100 bin, dolayli yoldan 500 bin kisiye istihdam saglayan süs bitkileri ve peyzaj sektörünü bulusturacak organizasyon, küresel nedenlerden ötürü geçen yili fuarsiz geçiren üreticilerin, yurt içi ve yurt disi satislarini artirarak, yeni pazarlara açilmasina zemin olusturacak. Fiyat kalite performansi ve Türkiye’nin jeopolitik konumundan ötürü lojistik avantaji ile global pazarda öne çikan yerli üreticiler, Fuar  sayesinde yeni pazarlara açilarak ihracatlarini artiracak.

12. kez kapilarini açacak fuarda iç ve dis mekan süs bitkilerinden çiçek ve çiçekçilik malzemelerine, fide ve tohumlardan dikey bahçe uygulamalarina, egzotik agaçlardan milli bitkilere, sulama ekipmanlarindan peyzaj uygulamalarina ve bahçe aksesuarlarina kadar yüzlerce yeni ürün, teknoloji, malzeme ve ekipman bir arada sergilenecek. 

Basta yerli üreticiler olmak üzere sektörünün önde gelen firmalari, aralarinda belediyeler, kamu kurumlari, insaat ve peyzaj proje firmalari, turistik tesisler, yapi marketler, sehir planlamacilari ve mimarlarin da oldugu yurt içi ve yurt disindan binlerce satin almaciyla fuarda bulusacak. Geçmis yillarda oldugu gibi yine milyonlarca dolarlik ticarete ev sahipligi yapmasi beklenen The Flower and Plant Show 2021’de yer almak isteyen firmalar ve organizasyonu takip etmeyi planlayan ziyaretçiler katilim ve online kayit için www.flowershow.com.tr adresini ziyaret edebilirler. 





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —