Tarih: 16.04.2021 16:22

BORNOVA KIZILAY'DAN ANLAMLI ETKINLIK

Facebook Twitter Linked-in

Kizilay Bornova Sube Baskani Cemil Kurkut, Kizilay olarak her zaman sehit ailelerinin yaninda olduklarini belirterek, Sehitler haftasi münasebetiyle günün anlam ve önemine binaen sehit aileleriyle bir araya geldiklerini vurguladi. 

Korkut, “Türk milleti olarak, vatanin bölünmez bütünlügü ve milletimizin huzur ve refahi için canlarini hiçe sayan aziz Sehitlerimizin emanetleri olan aileleri her daim bizim bas tacimizdir. Bu anlamda sehitler haftasi dolayisiyla sehitlerimizin aileleriyle bir araya gelerek kendilerine plaket takdim ettik. Kizilay olarak her zaman devletimizin ve kahraman ordumuzun yanindayiz. Bilhassa sehitlerimizin bizlere emaneti olan aileleri için ne gerekiyorsa yapmaya haziriz. Bu vesile ile tüm sehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, tüm sehit ailelerimize de saygi ve muhabbetlerimi sunuyorum” dedi.

Ramazan ayi dolayisiyla yapacaklari faaliyetlere de deginen Kurkut,  “Kizilay olarak her yil ramazan ayinda oldugu gibi bu yil da yardim faaliyetlerimizi arttirarak devam ettiriyoruz. Bu anlamda  desteklerini esirgemeyen, Kizilay Bornova Kaymakami Fatih Genel, Kizilay Izmir Sube Baskani Kerem Fahri Baykalmis ve Bornova Belediye Baskanimiz Mustafa Idug’a bir kez daha tesekkür ediyorum. Hep birlikte ihtiyaç sahibi vatandaslarimiza kosuyoruz kosmaya da devam edecegiz” diye konustu.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —