Tarih: 13.07.2021 22:00

BOSTANLI'DA 'MAHALLEMIZ MÜZIKLE SENLENSIN' ÇOSKUSU

Facebook Twitter Linked-in

Bostanli Gode Cengiz Tesislerinde tüm saglik önlemleri alinarak, maske takma ve sosyal mesafeye uyma kosuluyla haftalik çalismayi izleyen Bostanlililar adeta felekten bir gece çaldi. Bostanli Mahalle Muhtari Mehmet Türker, “Korona virüslü günlerde evlerinde sikilan ve sosyal yasamin içine yeniden girmeye çalisan mahalle halkimiza Karsiyaka Sanat Dernegi Türk Sanat Müzigi Korosunun birbirinden güzel sarki ve türküleriyle moral vermesi bizleri de mutlu etti. 2 saatlik müzik resitalini yöneten ünlü kanun virtüözü, sef Erol Gönüldas’in ekibi gerçekten harikaydi. Amatör solistler profesyonellere tas çikardi. Balkonlardan insanlarin sarkilara eslik ederek mutlulugunu görmek de bizleri çok sevindirdi. Ben böyle bir gecede hiçbir destegi esirgemeyen Karsiyaka Sanat Dernegi Baskani, ayni zamanda benim fahri Baskan oldugum Bostanlispor’un baskani olan Avni Erboy’a çok tesekkür ederim” dedi.

Karsiyaka Sanat Dernegi Baskan Yardimcisi Bülent Asçibasi, “muhtarimizdan gelen öneri üzerine baskanimizin da istegiyle haftalik çalismamizi bir konser havasinda yaptik. Gerçekten çok güzel de oldu. Balkonlardan bize eslik edilmesi moralimizi yükseltti. Mahalle halkiyla bütünlesmek koromuza sevk verdi” dedi.

Günün sevilen eserlerini koro ve solo olarak icra eden Karsiyaka Sanat Dernegi Türk Sanat Müzigi Korosu, geceyi her zaman oldugu gibi izleyicilerle birlikte “Izmir Marsi”ni söyleyerek sonlandirdi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —