BOSTANLI'DA 'SEN DE GEL' RÜZGARI

BOSTANLI

MÜZIK VE DANS DOLU SAATLER

Karsiyaka Belediyesi'nin kadin girisimcilere ve müzisyenlere destek saglamak amaciyla düzenledigi mahalle senlikleri bu hafta da coskuyla gerçeklestirildi. Mahalle sakinleri arasindaki birlik, beraberlik ve dayanismayi artirmak, aksamlara keyif ve eglence katmak amaciyla “Sen de gel” sloganiyla düzenlenen etkinliklerin bu haftaki ve son duragi Bostanli Mahallesi oldu. 

ILGIYLE TAKIP EDILDI

Zühtü Isil Meydani’nda iki gün boyunca devam eden etkinlik, mahalle sakinleri tarafindan ilgiyle takip edildi. Etkinlik alaninda kurulan stantlarda Ege'nin Incileri Kadin Girisimci Kooperatifi ve Karsiyaka Girisimci Kadinlar Kooperatifi üyeleri ile mahalleli kadinlar, el emegi ürünlerinin satisini gerçeklestirdi. Karsiyaka Belediyesi'nin Veteriner Isleri Müdürlügü, Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü ile Basin ve Halkla Iliskiler Müdürlügü de etkinlik alaninda stant kurarak vatandasin sikayetlerini ve isteklerini dinledi. Stand alaninda Izmir Büyüksehir Belediyesi’nin düzenledigi Toplumsal Cinsiyet Esitligi Uluslararasi Karikatür Yarismasi’ndan seçilen bazi eserler de sergilendi. 

MÜZIK VE DANS DOLU SAATLER

Etkinligin ikinci aksaminda Bostanli Suat Taser Tiyatrosu coskulu bir konsere ev sahipligi yapti. Karsiyaka Belediyesi, Bostanli Esnaf ve Sanayici Is Adamlari Dernegi (BESIAD), Egeyi Sevenler Dayanisma Dernegi is birliginde düzenlenen konser ile mahalle senligi adeta festivale dönüstü. Sef Sezgin Topçu’nun yönetiminde sahne alan Cumhuriyet Korosu performansiyla katilimcilara müzik ziyafeti sunarken; zeybek, paradans, flamenko, bachata ve tango ise görsel bir sölen yaratti. Tamamen ücretsiz bir sekilde düzenlenen etkinlikte Karsiyakalilar eglenceye doydu.