BOSTANLISPOR'UN HEDEFI FUTBOLDA ATILIM YAPMAK

Son yillarda futbol disi, Karsiyaka ve Izmir'de yapilmayan spor branslarinda faaliyet göstererek Türkiye Sampiyonluklarini sehrine getiren Bostanlispor, futbolda da hamle yapmaya hazirlaniyor.

Spor 21.06.2021 19:23:56 0
BOSTANLISPOR

Bu yil Izmir 1. Amatör Futbol Liginde mücadele edecek olan Bostanlispor’un A ve alt yapi takimlarinin oyuncu seçmeleri de Gode Cengiz Spor Tesisleri Suni Çim Futbol Sahasinda devam ediyor.

Bostanlispor futbol sube sorumlusu Taner Çinar, A takim ve U12’den baslayip U19 futbol takimlarina oyuncu seçtiklerini belirterek, “Gode Cengiz Suni Çim Sahasinin küçük olmasi, Hasan Türker Sahasinin tadilati nedeniyle seçmelerimizi 5-5’eçift kale seklinde yapmaya devam ediyoruz. Bazen yetenekli gençleri yakalama sansimiz oluyor. Baskanimiz Avni Erboy, futbol için atilim yapmamiz konusunda bize direktif verdi. Bu neden çalismalarimiza erken basladik. Çim sahalarin açilmasiyla birlikte denemelerimiz basladi. Futbol oynamak ve lisansi olmayan, bosa düsen tüm futbolculari denemelerimize bekliyoruz” dedi.

Bostanlispor futbol takimlari için teknik kadroyu da önümüzdeki günlerde netlestirecek. Bu konuda Taner Çinar, “Baskanimiz ve yönetim istikrardan yana. Yine ayni ekiple yola devam edebiliriz. Her seye ragmen B Planimiz da hazir” diye açiklamada bulundu.   



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °