Bostanlispor'un ikizleri Masa Tenisinde sampiyon oldu

Bostanlispor

Bostanlispor'un ikizleri Masa Tenisinde sampiyon oldu

Izmir Masa Tenisi Il Temsilciliginin düzenledigi Cumhuriyet Kupasi Masa Tenisi Sampiyonasi’nda Bostanlispor çift bayanlarda sampiyon oldu.


Halkapinar Spor Kompleksi Masa Tenisi Salonu’nda düzenlenen Cumhuriyet Kupasi Masa Tenisi Sampiyonasi’nda Bostanlispor adina küçükler çift  bayanlar kategorisinde yarisan Bostanlispor'un ikizleri Sahra ve Kayra Zengin kardesler,  sampiyon olarak kürsüye çikti.


Bostanlispor Baskani Avni Erboy, genis spor yelpazesi içinde yer alan Masa Tenisinde son 3 yilda özellikle kadinlarda büyük basari elde ettiklerini ifade ederek, “En son bizleri mutlu eden ikizlerimiz Sahra ile Kayra oldu. Kendilerinin bu sampiyonlugunu ve antrenörleri Mustafa Sasmaz’i da basarili ögrenciler yetistirmeye devam ettigi için kutluyorum. Her bransta oldugu gibi masa tenisinde de basarilarimiz artarak devam edecek” dedi. 


Bostanlispor Genel Sekreteri ve Masa Tenisi Sube Baskani Ilkay Özçelik, son dönemlerde masa tenisi bransinda aktif rol oynayip, tüm amatör spor kulüplerine de örnek olduklarini ifade ederek, "hem sporcu yetistiriyor, hem de basarili sonuçlara imza atiyoruz. Bostanli'da bu sporun daha da yayginlasmasi, sevilerek oynanmasi için üzerimize düsenden fazlasini yaptigimiz, sampiyonluklar ve madalyalar getirdigimiz için de mutluyuz. Imkanlarimiz  ve destekler büyüdügü zaman, basarilarimiz da ayni orantida büyüyecek" dedi.