Tarih: 14.06.2021 09:06

BUGÜN 14 HAZIRAN PAZARTESI, KUVVETLI YAZ YAGMURUNA DIKKAT!

Facebook Twitter Linked-in

Yagislarin; Marmara'nin güney ve dogusu (Istanbul Anadolu Yakasi, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Balikesir, Bilecik, Çanakkale'nin dogusu), Iç Ege (Kütahya, Afyonkarahisar, Usak, Denizli, Manisa'nin dogusu), Göller Yöresi (Isparta, Burdur), Iç Anadolu'nun kuzeybatisi (Ankara, Eskisehir, Çankiri), Bati Karadeniz (Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartin, Kastamonu) ile Çorum çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2), Bati Karadeniz'in iç kesimlerinde yerel olarak çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olmasi beklendiginden ani sel, su baskini, yildirim, yerel dolu yagisi, ulasimda aksamalar ve yagis aninda kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karsi dikkatli ve tedbirli olunmalidir.


MERKEZLERIMIZDE HAVA

ÇANAKKALE °C, 25°C   Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin; ögle saatlerinde dogusunda yerel olarak kuvvetli olmasi bekleniyor.

ISTANBUL °C, 23°C       Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin; sabah saatlerinde Anadolu Yakasinda yerel olarak kuvvetli olmasi bekleniyor.

KIRKLARELI °C, 23°C     Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

KOCAELI °C, 21°C         Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin; sabah ve ögle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olmasi bekleniyor.

A.KARAHISAR °C, 20°C Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin; ögle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olmasi bekleniyor.

IZMIR °C, 24°C              Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

MANISA °C, 24°C         Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin; ögle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olmasi bekleniyor.

MUGLA °C, 25°C          Parçali ve çok bulutlu, ögle saatlerinde saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

ADANA °C, 31°C           Parçali zamanla yer yer çok bulutlu, ögle saatlerinde kuzey kesimleri yerel olmak üzere saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

ANTALYA °C, 24°C      Parçali ve çok bulutlu, sabah ve ögle saatlerinde yerel olmak üzere saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

HATAY °C, 29°C          Parçali bulutlu

ISPARTA °C, 24°C       Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin; ögle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olmasi bekleniyor.

ANKARA °C, 23°C       Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin; ögleden sonra ve aksam saatlerinde yerel olarak kuvvetli olmasi bekleniyor.

ÇANKIRI °C, 24°C      Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin; ögle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olmasi bekleniyor.

ESKISEHIR °C, 21°C    Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin; ögleden sonra ve aksam saatlerinde yerel olarak kuvvetli olmasi bekleniyor.

KONYA °C, 26°C        Parçali ve çok bulutlu, sabah ve ögle saatlerinde aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

BOLU °C, 21°C            Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin; ögleden sonra kuvvetli ve yerel olarak çok kuvvetli olmasi bekleniyor.

DÜZCE °C, 22°C        Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin; ögleden sonra kuvvetli ve yerel olarak çok kuvvetli olmasi bekleniyor.

SINOP °C, 23°C         Parçali ve çok bulutlu, ögleden sonra aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

ZONGULDAK °C, 20°CParçali ve çok bulutlu, aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin; ögleden sonra yerel olarak kuvvetli olmasi bekleniyor.

AMASYA °C, 29°C      Parçali ve çok bulutlu, ögleden sonra ve aksam saatlerinde aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

BAYBURT °C, 28°C     Parçali zamanla çok bulutlu, ögleden sonra saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

SAMSUN °C, 23°C      Parçali ve çok bulutlu, ögleden sonra ve aksam saatlerinde aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

TRABZON °C, 23°C    Parçali bulutlu

ERZURUM °C, 27°C    Parçali bulutlu

IGDIR °C, 35°C           Parçali bulutlu

KARS °C, 28°C           Parçali bulutlu

VAN °C, 25°C            Parçali ve az bulutlu

ADIYAMAN °C, 33°C Parçali ve az bulutlu

DIYARBAKIR °C, 35°CAz bulutlu ve açik

GAZIANTEP °C, 31°C   Parçali ve az bulutlu

SIIRT °C, 33°C             Az bulutlu ve açik

DENIZLERDE HAVA

KARADENIZ     Hava Durumu: Parçali yer yer çok bulutlu, Bati ve Orta Karadeniz aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli, 

MARMARA      Hava Durumu: Parçali yer yer çok bulutlu, aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli, 

EGE                  Hava Durumu: Parçali yer yer çok bulutlu, ögle saatlerinde saganak ve gök gürültülü saganak yagisli; 

AKDENIZ          Hava Durumu: Parçali yer yer çok bulutlu, ögle saatlerinde Bati Akdeniz saganak ve gök gürültülü saganak yagisli; 

VAN GÖLÜ      Hava Durumu: Parçali ve az bulutlu; 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —