Büyüksehir Belediyesi asure bereketini 12 bin kisiyle paylasti

Izmir Büyüksehir Belediyesi Muharrem ayi kapsaminda Konak Meydani'na kurdugu ikram araçlariyla yurttaslara asure dagitti.

Çevre 9.08.2022 10:27:17 0
Büyüksehir Belediyesi asure bereketini 12 bin kisiyle paylasti

Izmir Büyüksehir Belediyesi Muharrem ayi kapsaminda Konak Meydani’na kurdugu ikram araçlariyla yurttaslara asure dagitti. Cemevlerine erzak desteginde de bulunan Büyüksehir Belediyesi bu yil asure bereketini 12 bini askin kisiyle paylasti. 

Izmir Büyüksehir Belediyesi, Muharrem ayinda geleneksel hale getirdigi asure ikramini bu yil da sürdürdü. Muharrem ayi öncesinde kentteki cemevlerine erzak destegi sunan Büyüksehir Belediyesi, Muharrem ayinin 10’uncu gününde de asure ikraminda bulundu. 


“Birligimiz, beraberligimiz daim olsun”

Konak Meydani’ndaki ikram etkinligini Izmir Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ertugrul Tugay baslatti. Tugay, “Birligimizin, beraberligimizin en önemli aylarindan birisini daha birlikte yasiyoruz. Ülkemizin dirligi için biz de Izmir Büyüksehir Belediyesi olarak her sene yaptigimiz gibi asure dagitimi yapiyoruz. Mutluyuz, vatandaslarimizin yaninda olmaktan da gurur duyuyoruz. Birligimiz, beraberligimiz daim olsun” dedi.  


Cemevlerine ise 7 bin kisilik asurelik malzeme

Izmir Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi, bu yil Konak Meydani ve Konak Vapur Iskelesi’nde kurdugu ikram araçlariyla toplam 5 bin kisilik asureyi Izmirlilere dagitti. Ayrica Izmir Büyüksehir Belediyesi Esrefpasa Hastanesi’nde 500 kisilik asure ikrami yapildi. Büyüksehir, cemevlerine ise 7 bin kisilik asurelik malzeme ulastirarak asure bereketini bu yil 12 bini askin kisiyle paylasti. 


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °