Büyüksehir, Karikatür Yarismasinin Son Basvuru Tarihi 21 Mayis

Mugla Büyüksehir Belediyesinin, bu yil uluslararasi olarak 2'incisini düzenledigi ve temasi "Pandemi, Covid-19” olarak belirlenen karikatür yarismasinin basvurulari 21 Mayis tarihinde son buluyor.

Kültür Sanat 15.05.2021 12:56:28 0
Büyüksehir, Karikatür Yarismasinin Son Basvuru Tarihi 21 Mayis

Mugla Büyüksehir Belediyesi tarafindan 6 yil ulusal olarak düzenlenen karikatür yarismasi geçen yil uluslararasi düzenlenmeye baslamisti. Geçen yil yerli ve yabanci karikatüristlerin yogun ilgi gösterdigi ve bu yil 2’inci uluslararasi olarak düzenlenen karikatür yarismasinin konusu “Pandemi, Covid-19” olarak belirlendi.

Bu yil, ünlü karikatürcüler Gürbüz Dogan Eksioglu, Sevket Yilmaz, Sait Munzur Abdülkadir Uslu, Mehmet Selçuk ile mizah yazari Savas Ünlü'nün ve Büyüksehir Belediyesi temsilcisinin seçici kurul olarak belirlendigi yarismada jüri toplanma tarihi 29 Mayis olarak duyuruldu.

SONUÇLAR 14 HAZIRAN'DA AÇIKLANACAK

Mugla Büyüksehir Belediyesinden yapilan açiklamada, 14 Haziran 2021 yilinda sonuçlari açiklanacak yarismaya amatör ve profesyonel herkesin katilabilecegi belirtilirken yarismaya katilmak isteyenlerin yarisma sartnamesine www.mugla.bel.tr adresinden ulasabilecekleri açiklandi. Ayrica, “yarismacilarin sartnameye uygun olarak hazirlanmis eserlerini Mugla Büyüksehir Belediyesi Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Dairesi Baskanligi Mentese-Mugla adresine ulastirmalari gerekiyor” denildi.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °