Tarih: 07.05.2022 11:28

ÇAKICI'DAN ÖZDAG'A TEPKI

Facebook Twitter Linked-in

Zafer Partisi Genel Baskani Ümit Özdag ile Içisleri Bakani Süleyman Soylu arasinda baslayan tartismaya suç örgütü lideri Alaattin Çakici'da dahil oldu.

Zafer Partisi Genel Baskani Ümit Özdag’a isim vermeden tepki gösteren  suç örgütü lideri Alaattin Çakici, Özdag’in Cumhuriyet Savciligi’na gitmek yerine sokak kabadayisi gibi Içisleri Bakanligi önünde sov yaptigini söyledi.

Twitter hesabindan açiklama yapan Çakici,"Bati ve okyanus ötesinin Soros ile yakin temasi olan bazi milletvekilleri bu zor süreçte çizmeyi asmistir. Biri birine hakaret ettiyse Cumhuriyet Savciligi'na sikayet eder. Ne yazik ki milliyetçi damardan beslenen, partisine ihanet edip ayri parti kuran, profesörüm diyen, adliyenin yolu varken bir sokak kabadayisi gibi arkasina birilerine alarak Içisleri Bakanligi önünde sov yapmak kaydiyla kendisine de yine MHP ve Ülkü Ocaklari'nda yetisip bir hanimefendinin pesine takilip yuvasini terk eden geçmiste de kardes kadar yakin oldugum Iyi Partili milletvekili MHP'ye veryansin etmektedir" dedi.

pic.twitter.com/9fFA50KV8n

— Alaattin Çakici (@alattincakici) May 6, 2022




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —