Tarih: 07.06.2022 11:17

ÇANKIRI, KINIK'TA HIBE ARI KOVANI DAGITIMINA KATILDI

Facebook Twitter Linked-in


Tarim ve Orman Bakanliginin “Kovanlarimiz Yenileniyor Bal ve Polen Üretimimiz Artiyor.” Projesi kapsaminda Kinik Ilçe Tarim Müdürlügü bahçesinde düzenlenen törenle kovan dagitimi gerçeklestirildi.

Kinik Ilçe Tarim ve Orman Müdürlügü bahçesinde düzenlenen törene AK Parti Izmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankiri, Izmir Il Tarim Müdürü Mustafa Özen,  Kinik Ilçe Kaymakami Erol Türkmen, Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, Kinik Ilçe Jandarma Komutani Oral Kaymak, Kinik Ilçe Tarim Müdürü Yildirim Kavlak, Kinik Ilçe Milli Egitim Müdürü Ömer Derelioglu, AK Parti Kinik Ilçe Baskani Sami Mollaahmet, Il Yönetim Kurulu Üyesi Rafet Uslu, muhtarlar, ve üreticiler  katildi. 

Son yillarda orman yanginlari sonrasi ariciligin önemini vurgulayan Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, “Kovanlarimiz Yenileniyor Bal ve Polen Üretimimiz Artiyor projesi kapsaminda 30 üreticimize 150 kovan dagitimi gerçeklestirdik. Bu desteklemenin yetistiricilerimize hayirli ve bereketli olmasini dilerim” dedi.

Törene katilan AK Parti Izmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankiri üreticilerle bir araya gelerek, “Bugün burada üreticilerimize aricilik alaninda bu destegi sunmanin mutlulugu ve gururu içerisindeyim. Bugün çiftçimize, memurumuza, isçimize, esnafimiza hangi katkiyi sunuyorsak sunalim bilin ki bunlari Sayin Cumhurbaskanimizin sayesinde gerçeklestiriyoruz. Gece gündüz demiyoruz, dava arkadaslarimizla, bakanlarimizla, milletvekillerimizle, valilerimizle, kaymakamlarimizla, belediye baskanlarimizla birlikte daha iyi, daha güzel hizmet edebilmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Sözlerime son verirken ‘‘Kovanlar Dagitiliyor, Bal ve Polenimiz Artiyor’’ projesi için emegi geçen Kaymakamimiza, Belediye Baskanimiza ve Tarim ve Orman Ilçe Müdürümüze tesekkür ediyorum. Kovanlarin siz çiftçilerimize hayirli olmasi duasiyla, bereketli günler diliyorum.” dedi.

“Kovanlarimiz Yenileniyor Bal ve Polen Üretimimiz Artiyor.” Projesi kapsaminda düzenlenen kovan dagitimi töreni, üreticilere kovan dagitimi gerçeklestirilmesinin ardindan sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —