Cem Bölükbasi Formula 3'te ilk 10'da!

Yarislara Samsung'un SSD ve monitörlerinin kullanildigi simülasyonlarla hazirlanan Cem Bölükbasi, Formula 3 Asya Sampiyonasi'nin dördüncü raundunda da basarisini sürdürdü. Bölükbasi yarin baslayacak son yarislar öncesinde yaptigi açiklamada, "

Spor 18.02.2021 18:34:00 0
Cem Bölükbasi Formula 3

Formula 3 Asya Sampiyonasi’nda ilk kez tam sezon yarisan Cem Bölükbasi, Samsung’un da destegi ile sampiyonada önemli basarilara imza atiyor. Bölükbasi su ana kadar yapilan dört yarista genel klasmanda 49 puana ulasarak turnuvanin en iyi ilk 10 yarisçisi arasinda yer aliyor.

Formula 3 Asya Sampiyonasi’nin son yarislari 19 - 20 Subat’ta Abu Dhabi Yas Marina’da gerçeklesecek. Tüm yarislar, Cem Bölükbasi’nin YouTube kanali üzerinden Türkçe anlatimla canli olarak da izlenebiliyor.  Samsung da sponsorluk kapsaminda Cem Bölükbasi’na iletisiminde kullanmasi için monitör ve SSD’leri ile destekte bulunurken onu pistlere de hazirlayarak yalniz birakmiyor. Bölükbasi yarislara Samsung’un SSD ve monitörlerinin kullanildigi simülasyonlarla hazirlaniyor. 

Cem Bölükbasi, “Ülkemizde motor sporlarina olan ilgi sürekli artiyor. Bu alanda basari, kisisel performansa oldugu kadar verilen sponsorluklara da bagli. Bu yüzden bu sampiyonada bana destek veren Samsung’a çok tesekkür ediyorum. Bu desteklerle ülkemin bayragini dünyanin en büyük pistlerinde gururla dalgalandirmaya devam edecegim.” dedi.

Bölükbasi geçtigimiz yil da Samsung Grand Prix E-spor video oyun turnuvasina katilarak oyun tutkunlariyla birlikte online ortamda yarismis, kazananlara Samsung 27” CRG5 Gaming Monitör ve Samsung 970 Evo 500 GB NVMe SSD hediye edilmisti.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °