Çesme bayramda yine milyonlari agirlayacak!

Çesme bayramda yine milyonlari agirlayacak!

Denizi, rüzgâri ve plajlariyla yerli ve yabanci turistlerin cazibe merkezi olan yeryüzündeki cennet Çesme Kurban Bayrami'na hazir.

Denizi, rüzgâri ve plajlariyla yerli ve yabanci turistlerin cazibe merkezi olan yeryüzündeki cennet Çesme Kurban Bayrami’na hazir. Bayramda bir milyondan fazla turisti agirlamaya hazirlanan Çesme’de tüm personeli ile gece gündüz sahada olacagini belirten Çesme Belediye Baskani M. Ekrem Oran, “Bayrama haziriz” dedi.

Pandemi sonrasinda normallesen hayat kosullarinin ardindan milyonlarin bayram tatilini tercihini yine Çesme’de geçirecegini belirten Çesme Belediye Baskani M. Ekrem Oran, “Yeryüzündeki cennet Çesme’ye tüm vatandaslarimizi bekliyoruz. Yazin en güzel anlarini yasayacaginiz ilçemizde denizimizle, günesimizle, eglencemizle sizleri agirlamaya haziriz. Plajlarimizla, yenilenen Cumhuriyet meydanimizla, festivallerimizle, Alaçati’nin begonvil dolu sokaklariyla yurtiçinden ve yurtdisindan gelecek milyonlari agirlayacak olmanin heyecanini yasiyoruz” diye konustu.


“Tüm kadromuzla gece gündüz sahadayiz”

Ilçedeki tüm plajlarda temizlik çalismalarinin yapilarak, can kurtaran sayilarinin arttirildigini belirten Oran, sahada görevli personel sayisinin arttirildigini ve ilçedeki tüm kavsaklarda, park ve bahçelerde peyzaj düzenlemelerin tamamlandigini söyleyerek, “Okullarin kapanmasiyla sezon yogunlugumuz basladi. 9 günlük bayram tatilinde Çesme’yi tercih edecek vatandaslarimizin güzel bir tatil geçirmeleri için tüm kadromuzla gece gündüz mesai yaparak sahada olacagiz. Biz bu bayramda da milyonlari agirlamaya haziriz” ifadesini kullandi.