Tarih: 23.08.2022 12:48

Çesme'de köpekler için 3 Pati Park daha hizmete girdi!

Facebook Twitter Linked-in

Alaçati’da açtigi köpeklere özel ‘Pati Park’in büyük ilgi görmesi üzerine harekete geçen Çesme Belediye Baskani M. Ekrem Oran Hacimemis, Ilica ve Çiftlikköy’de olmak üzere 3 adet Pati Park daha Çesmeliler’in kullanimina açildi. Oran, ilçe genelinde açilmaya devam edeceginin müjdesini verdi.

Kentin kalabaligi içerisinde köpeklerini gezdirebilecek yer bulmakta zorlanan hayvanseverler, Çesme Belediyesi’nin kurdugu ‘Pati Park’da köpeklerini rahatça gezdirme firsati buluyor.

Çesme Belediyesi Alaçati Çamlik Yolda hayata geçirdigi Patipark’in ardindan Alaçati Hacimemis, Ilica Celal Bayar ve Çiftlikköyde olmak üzere toplam 3 Patipark’i daha hizmete açti. Pati Park’ta, hem hayvanseverler hem minik dostlari keyifli zaman geçiriyor. 


Köpekler için çesitli aktiviteler mevcut

Çesme Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü tarafindan tasarlanan yaklasik 3’er bin metrekare alanda, köpekler için 7 farkli aktivitenin yer aldigi köpek egitim parkuru, kum havuzu ve köpek tasma çikarma alani bulunuyor. Hayvanseverler için bank olan parkta köpekler için ise tahterevalli, köpek egitim sehpasi, ev figürlü tünel geçit, çift atlama ekipmani, degisen yükseklikten atlama aparati, ipli atlama çemberi ve slalom set mevcut. 


Her mahalleye bir Pati Park

Çesme Belediye Baskani M. Ekrem Oran, hayvanseverler tarafindan yogun ilgi görmesi üzerine Pati Parklari ilçe geneline yayacaginin müjdesini verdi. Göreve geldigi günden bu yana bir çok projeyi hayata geçiren Oran, “Hayvan barinagimizi yeniledik, sokak hayvanlarimiz için Ismail Ekmekçioglu Ücretsiz Veteriner Klinigimizi hayata geçirdik, simdi de can dostlarimiz için Pati Park’lari Çesmemiz’e kazandiriyoruz. Hayvanseverlerimiz minik dostlarina burada egitim vererek, ayni zamanda onlarla keyifli vakit geçirebilecek. Çesme can dostlarimizla birlikte çok daha güzel, simdiye kadar oldugu gibi bundan sonra da her zaman onlarin yaninda olacagiz. Pati Parklarimiz simdiden Çesmemiz’e hayirli ve ugurlu olsun” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —