ÇESME'DE PEDALLAR ÇOCUKLAR IÇIN DÖNECEK

Çesme 6. Velotürk Gran Fondo by Carraro yarislari için 1.500 bisikletçi pedal çevirecek.Çesme Belediyesi katkisiyla düzenlenen yarisma 6-7 Kasim tarihinde gerçeklestirilecek. 21 ülkeden katilimin oldugu yarismada amatör ve profosyonel bisikletçiler yaris

Yerel 4.11.2021 14:58:06 0
ÇESME
21 ülkeden 1.500 amatör ve profesyonel bisikletçinin pedal çevirecegi Çesme Velotürk Gran Fondo by Carraro için geri sayim basladi.
Çesme Belediyesi’nin katkilariyla düzenlenen profesyonel ve amatör bisiklet yarislariyla sporculara nitelikli yaris deneyimi sunan Argeus Travel & Events, Veloturk ile Carraro’nun isim sponsorlugunda, Veloturk Gran Fondo Çesme by Carraro bu yil 6-7 Kasim 2021 tarihlerinde gerçeklestirilecek. 1.500 bisikletçi Çesme’ye gelecek 110 km’lik Carraro Parkuru ve 63 km’lik Toyota HYBRID Parkuru olmak üzere iki farkli yarisa ev sahipligi yapacak organizasyona 1.500 sporcu kayit oldu. Türk sporcularin yani sira 21 ülkeden yabanci katilimcilarin parkura çikacagi yarislarda yabanci sporcu sayisi 46 olacak. Ülkemizden ise Izmir dahil 41 sehirden sporcular Çesme’ye gelecek. Her iki yarisin start ve finis noktalari ise Çesme Sehir Merkezi olacak.

Pedallar çocuklar için dönecek
Uluslararasi Bisiklet Birligi (UCI) ve Türkiye Bisiklet Federasyonu kurallari uyarinca düzenlenecek yaris için elde edilen kayit gelirleri ise bisiklet sevgisini iyilige dönüstürmek için kurulan Veloturk’ün “Bir Çocuk Gülerse Dünya Güler” projesine aktarilacak ve ihtiyaç sahibi çocuklara bisiklet hediye edilecek. Toyota HYBRID Parkuru’nda ayrica paralimpik atletler mücadele edecek ve bu sosyal sorumluluk projesine destek verecekler. Sarper Günsal, Arda Türkmen, Berkem Ceylan, Aydin Diricanli, Okan Can Yantir ve Umut Duygu tarafindan kurulan Veloturk, “Bir Çocuk Gülerse Dünya Güler” projesi sayesinde bugüne kadar binlerce çocugun hayallerinin gerçek olmasini saglanmisti.

“6’inci kez ev sahipligi yapmaktan mutluluk duyuyoruz”
Çesme Belediye Baskani M. Ekrem Oran, “Bu yil 6’incisini gerçeklestirecegimiz Velotürk Gran Fondo Çesme by Carraro’ya ev sahipligi yapmaktan çok mutluyuz. Türkiye’nin hatta dünyanin dört bir tarafindan bisikletçilerimizi ve sporcularimizi agirlayacagiz. En güzel tarafi ise pedallarin çocuklarimiz için dönecek olmasi. Simdiden tüm sporcularimiza basarilar diliyor ve emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °