CESUR CEM VE BECERIKSIZ KAHRAMANLAR SERISININ 4'ÜNCÜ KITABI "PISAGOR PROBLEMI” ÇOCUKLARI FELSEFEYLE TANISTIRIYOR!

CESUR CEM VE BECERIKSIZ KAHRAMANLAR SERISININ 4

The Çocuk Yayinlari etiketiyle çikan Cesur Cem ve Beceriksiz Kahramanlar serisinin 4'üncü kitabi "Pisagor Problemi” raflarda yerini aldi. 8 yas ve üstü çocuklari mitolojik kahramanlarla tanistiran kitap, içerisinde yer alan siyah- beyaz çizimlerle de

Yunan mitolojisine ilgi duyan yazar Stella Tarakson, “Cesur Cem ve Beceriksiz Kahramanlar” serisinin son kitabi “Pisagor Problemi” ile minik okuyuculari Antik Yunan’in essiz dünyasina uzanan fantastik ve eglenceli bir yolculuga davet ediyor. The Çocuk Yayinlari markasiyla raflardaki yerini alan kitapta, Cem, annesinin yeni arkadasinin iyi biri oldugundan emin olmak için sihirli vazoyu kullanarak bir kez daha Antik Yunan’a gidiyor. Bilge filozof Sokrates ve matematikçi Pisagor ile tanisiyor. Sokrates ile iyiligin ve kötülügün ne anlama geldigini sorguluyor. Ancak kötü kraliçe Hera’nin yine ona rahat vermeye hiç niyeti yok. Kraliçe, Zoe’yi devasa bir bulmacanin içine hapsediyor. Peki, Cem ünlü matematikçi Pisagor’un yardimiyla bulmacayi çözerek arkadasini serbest birakabilecek mi? Yoksa yardim, hiç beklemedigi birinden mi gelecek?

Macera devam ediyor

“Cesur Cem ve Beceriksiz Kahramanlar” serisinin ilk kitabi “Iste Herkül Geliyor”da çocuklari sürükleyici bir maceraya çikaran, 2’nci kitabi “Hera’nin Korkunç Tuzagi”nda onlarin hayal gücünü atesleyen yazar Stella Tarakson, serinin 3’üncü kitabinda ise çocuklari heyecan dolu, bir o kadar da ögretici yeni bir maceraya sürüklerken 4’üncü kitabi yeni macerasi Pisagor Problemi’ni minik okurlar heyecanla okurken Antik Yunan’a dair yeni bilgiler ögrenmeye devam edecek. Yazar Stella Tarakson, ayni zamanda bu kitabinda çocuklari felsefeyle tanistiriyor ve kitap okumanin eglenceli oldugu kadar ögretici olabilecegini bir kez daha gösteriyor.