Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum Menemen'deydi

Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum Menemen Belediyesi'ni ziyaret etti. Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan tarafindan agirlanan Murat Kurum ve beraberindekiler, Menemen'in sorunlarini dinlediler, yapilacak çalismalarla alakali istisa

Siyaset 22.02.2021 14:02:41 0
Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum Menemen

Menemen için önemli kararlarin alindigi toplantiya Bakan Murat Kurum’un yani sira Izmir Valisi Yavuz Selim Kösger, AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, milletvekilleri ve üst düzey bürokratlar da katildi. Menemen’in daha yasanabilir bir kent olmasi amaciyla yapilacak çalismalarin konusuldugu toplanti sonrasi bir açiklama yapan Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, “Menemen’de artik yüzler gülüyor” dedi. 

Aydin Pehlivan: “15 milyon liralik hibe sözü aldik”

Makaminda yaptigi basin toplantisinda konusan Pehlivan, “Çevre ve Sehircilik Bakanimiz Murat Kurum çok uzun yillardir bakan yüzü görmemis Menemen Belediyesi’ni ziyaret etti ve uzun bir zaman dilimini bizlerle geçirdi. Bizler Menemen ile ilgili neler hayal ediyorsak kendisine anlattik, projelerimizden bahsettik. Farkli alanlarda olmak üzere toplamda 15 milyon liralik bir hibe sözü aldik. Kredi taleplerimiz de oldu. Bunlarla ilgili de olumlu dönüsler aldik kendisinden. Hazine ve maliye arazileriyle ilgili tahsis istemis oldugumuz alanlar oldu. Onlarla ilgili de çok ciddi geri dönüsler aldik. Artik Menemen’de hizmetin baslamasiyla ilgili start bugün itibariyle verilmistir. Diger bakanliklarimizla ilgili de görüsmelerimizi gerçeklestirecegiz. Bu sadece Çevre ve Sehircilik Bakanligimizin Menemen için koyacagi katkilardir. Diger bakanliklarimizdan da taleplerimiz olacak. Artik Menemen’de yüzler gülüyor” açiklamasini yapti.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °